𝐀𝐬𝐡正式出道!

453 回覆
152 Like 1949 Dislike
下定決心~~
Makerville佢個ig post啲comment好好睇
啲人係咁不了
Pin this
講得無撚有錯
真啊 你睇win ig仲有條仔同ck拍拖個陣去日本揾佢嘅相
其實sica幾高睇相應該有160以上?
依家香港3間電視台都搞緊製播分途(外國都做咗好多年)
即係製作公司只管製作 電視台只管點播節目但唔參加製作
外國搞呢樣嘢係因為增加競爭 唔同production house都可以拍節目

不過makerville同viutv分家都應該主要幫viutv拍節目
viutv與其搵外判production house 都應該優先用makerville嘅製作(開電視同TVB都有類似行動搞製播分途 TVB開咗子公司TVB New Wings 開電視都搵咗前高層開咗間「好好製作」)

我估除咗製作部可以除咗拍電視之外仲可以做埋電影 演唱會 網片製作
而且製播分途可以避免以前ViuTV藝人只可以上ViuTV 唔可以去其他電視台做節目嘅尷尬(其餘2台同樣)
名義上我係開電視or TVB藝人 我去拍完Makerville嘅節目 makerville再賣去ViuTV(相反Makerville藝人都可以用呢個方法上TVB or開電視)
佢冇直接上人哋電視台㗎(我估呢個先係3個電視台更重要原因去行呢樣野)
你平時食開暗瘡肥婆?
食得咁撚偏
痴撚線點解性格咁閪 臭晒朵嘅人都可以出到道 之前仲妄想yolica會同佢地分開 右邊個兩個真係勁倒米睇見就憎
唔反了
死返去公屋自己摺埋啦
最串果兩位連個pose都一樣
下?小姐你又誇張咗啲
好想整meme
Wtf貴圈好亂
點解有個八婆Alice
古惑仔咁款
為咗入行可以連老公都唔要
竟然有公司捧埋呢d劣質藝人
出佢老母道呀?
死撚開啦臭雞
消費老公、玩殘廣告商嘅臭雞都有得出道
真係多撚謝Diutv同maker ville捧舊咁嘅垃圾出嚟
怪唔得之而家阿豬阿狗都想做偽人

佢啲醜聞臭到仆街唔在講
佢喺maker ville發佈會自我介紹個樣都好撚殘
好似蒲咗幾晚冇瞓咁
企都企得衰過人
擘到對腳咁開,想話畀人聽佢係老江湖?

樣殘、冇才華、冇實力、個底又花
收撚皮啦臭Ash
香港男人好似咩女都放得入口咁
又無咁誇
不過相由心生
唔知佢咁cheap時都無咁樣衰
咪鳩理就最好
無計啦 簽完先知瀨嘢
咁真係好撚豬喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞