警槍 消息:警隊將停用美製「點三八」左輪 研購中國製手槍取代

449 回覆
568 Like 36 Dislike
同大圈仔同級
M9 外型好似 1911
咁又係 記得以前細個比屋企人迫番大陸
樓下間公安局d公安完全唔似係執法人員 連套衫都唔扣鈕咁款
Sig 手槍喺警用,民用市場都賣得好好 , 軍單又畀佢哋食曬

M1911 系統轉走比賽槍, 同高價市場
支持啊垃圾槍
港共:係我唔買,唔係人哋唔賣
係呀。19年之後美國色唔俾賣丫嘛。佢要咪要同瑞士色攞囉。除左瑞士成個歐洲撚會啋佢地咩。
MKE一樣唔會賣MP5俾班垃圾啦。
買支那槍啦。啱架喇。垃圾襯垃圾。
好似仲有巴基斯坦版
幾時將AR系列步槍轉做AK系列/95式
先唔好講班狗垃圾同醜惡
香港連接大陸,大陸係呢十幾年經濟差先冇人落嚟搵命搏
如果大陸經濟差返,好似90年代咁落嚟食大茶飯,支點38無論火力定彈量都真係唔夠
有留意出嚟巡邏嘅公安都唔係百分百配槍, 有事先返公安局攞槍
英國差佬好似好多都冇槍
唔係俾人制裁咩買唔到咩
又成最大贏家
.38 +p應該都夠玩
佢哋啲.38 係+P開花頭黎。好力過輕grain 9mm架。以前就係因為唔夠好力打唔冧啲賊先轉哂+P。
其實好地地taser咪夠做囉。你制服平民之嘛。對家有槍你一般PC仔即刻721咁轉身走再叫反恐黎啦
瑞士Sig arms 去左Swiss arms 度 , 依家 Sig556, mcx, mpx 同瑞士Sig無關係了, 果面做返軍單 SG553 果啲
正, 又有新玩具
涉及擴大資金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞