AE110 係垃圾 獻世車款

93 回覆
7 Like 22 Dislike
0手 棍
keep到依家 有冇人有興趣接手

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整
推po
依個月如果pass左都想出架AE110,本來想出echo不過學車果時揸d千三車真係完全無力
依個月如果pass左都想出架AE110,本來想出echo不過學車果時揸d千三車真係完全無力

係咪要
0手 棍

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

sorry,有少少out budget,再同屋企人研究下先

110黎?
0手 棍

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

咪同佢癲啦 $15000 買110 ON9咩
28CAR / FB $7000 都有部啦
0手 棍

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

佢0手差唔多
好過買堆碰碰車EK

比我15k要EK定110
一定係110

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

佢0手差唔多
好過買堆碰碰車EK

一定係110

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

佢0手差唔多
好過買堆碰碰車EK

一定係110

不如平買架行得走得操車 操完湯左佢
除非本身特別鐘意110另計

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

佢0手差唔多
好過買堆碰碰車EK

一定係110

不如平買架行得走得操車 操完湯左佢
除非本身特別鐘意110另計

其實仲有五個月牌費個半都唔算貴,
只不過要同另一半個車主計一計條數
0手 棍

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

28car D盤伏到PK

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

fb group唔錯

幾多蚊?牌費到幾時?

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

買部車操 都唔預會整 買架行得走得 渣完就湯咪算
都係果句 除非有心玩好耐架車

12月

想放幾錢?有冇嘢整?

15000 有少少料
無野整

買部車操 都唔預會整 買架行得走得 渣完就湯咪算
都係果句 除非有心玩好耐架車

有道理
阿活
[i][/j it
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞