【萬眾期待】燒生出片駡爆陶傑唔識野: Mirror唔係虛火,將會長紅!

197 回覆
390 Like 42 Dislike
大獲bitcoin tesla都玩完
燒山咁講就放心
燒山好野
不嬲陶傑講既野都好中
當年佢講教主同人合作唔到
會不停散已經中撚到仆街
上面好似攪緊"保育廣東歌"
新疆攪再教育營全實名監控果時都有"保育新疆文化"
係香港攪本土,中共會忍到手唔攪?
哈姆太郎同光之美少女首主題曲
twins都話紅人唔紅歌
明顯條老而不鳩up博attention
蕭生千禧打後轉行炒股
同個圈脱節20年以上
死啦睇黎陶傑都會比鏡迷同連登列為共產黨走狗
你勁𠹌驚
笑死
twins live已經夠差
姜b簡直係神級再差
真正玩撚完!
你叫鏡粉點算?
咪即係陶傑係正確
岩岩想聽下佢講乜,點知聽左少少已經唔想聽佢把聲,好大浸廢老柒味。本身兩年前佢岩岩出走台灣個陣,佢既youtube channel係我吸收港聞資訊既主要平台,慢慢愈聽愈覺得悶,佢把聲愈聽愈刺耳兼乞人僧。

最柒個期係Trump 落選個期,比全世界包括陶傑恥笑佢係燈神,佢嬲撚到連出幾條片反駁,拎到陶傑d 疑似黑材料扯撚晒蝦出幾條片大講特講陶傑壞話,點知風評極差兼比就快人告而即刻龜縮 有d片直頭del埋。

最撚正係佢唔服自己係燈神又出幾條片反駁:
佢解釋
i) 自己有一部份既 analysis / prediction並不是經過邏輯推理而是純粹尻估,所以個部份估錯唔算燈
ii) 佢估個陣既背景,同而家已經唔同左,個陣既背景下作出佢既推斷,係好合理既
iii) 佢平日出太多片太多分析,有錯亦係好合理,只係比人放大錯既比率
我係佢d 反駁片度留過言,問過佢,有d人 賭錢賭親都輸咪一樣被叫做燈神,乜燈唔燈神要分到咁細? 佢Del 左我既留言。

最近傑作仲有,見到維穩節目聲生不息係大陸hit 左一下,竟然又扯晒蝦,又quote HK01 又話個節目會紅,首先香港冇撚hit過,點知到第2期大陸人都開始話個節目好悶,真係燈撚到
咪就係

經歷過2019年,估唔到都仲有咁多人咁天真
喺支共眼中,娛樂都係政治

維尼:你班香港人睇下你12個手足都要上黎幫我含撚出賣自己

等班內心仲有本土意識嘅人全部死心
19才子既野就一定關佢事
屌左先算
條廢老真係啱去做支那街坊組長
專搞鬥爭
欣賞陶傑係你地品味低
屌你,燒山你呢d根本係私怨
屌埋我地
同你既情況差唔,聽過一排
慢慢知道佢D仆街野無
成日就係諗點消費佢D fans,點cap水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞