【キングヌーKING GNU集中討論區】進軍東京巨蛋!

997 回覆
67 Like 4 Dislike
飛行艇比較鍾意其他LIVE版本多啲

Streaming Live個氣勢總係覺得差小小咁
仲出album? 唔係話出完第5個就解散咩 搞不撚掂喎
搵唔返
有冇買埋佢呢個Live
覺得唔錯
心目中排名比BOY嗰隻Streaming LIVE高
比你講講又想買埋
我覺得唔追紀念品嘅話買二手幾抵買
日本人keep得好好
之前買Ceremony二手連個膠套都冇掉到
其實係 Amazon又會直接送埋貨 唔洗煩
唔記得咗呀 果日打完開頭啲簡介就訓着咗
點會唔記得 連登得你開過king gnu post
2-3年先一個album都冇乜所謂 咁撚高質邊度搵
係喎 不過你個post仔細啲
https://youtu.be/3ovD5gO94ho

見樓主介紹開 我好鍾意呢個live入
面既low love真係正到痴線勁鍾意臨尾井口扭出黎果個effect(唔知technically叫咩名)感覺king gnu係香港好似冇咩死忠? 但都算多人認識 真係好鍾意佢地獨特既音樂風格
YouTube成日auto play呢段 我估佢果下係echo?
香港地j pop除咗Yoasobi都好似冇乜人傾咁
Sorry 係咪死忠呢個字令你有咩誤會? 我自己死忠definition係鍾意到好狂熱既程度 例如可能下個月king gnu開live會特登請晒假飛去睇晒咁多場咁 見完你comment一search好似死忠呢個字有人會睇做有d negative腦殘粉意思?如果係咁既我純粹係想表達前者 狂熱地喜歡既意思 上次2021 AW我都有買online pass睇 只係感覺香港多人識king gnu但未去到超鍾意既程度 有咩誤會同Ching講晒唔好意思😅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞