(膠錶撚)G shock討論區

18 回覆
0 Like 0 Dislike
大家係邊度買g shock架
之前買隻千幾蚊 聽fd講出旺角買平好多
旺角有邊間多款d平d架??
信和
旺角多假野
一係等特價上MLTD買
有陣時地區細舖係真貨之餘仲平過旺角
不過膠錶冇所謂啦, 開工月姐
旺角多假野
一係等特價上MLTD買
有陣時地區細舖係真貨之餘仲平過旺角
不過膠錶冇所謂啦, 開工用啫
捷成(即係香港Casio代理)好撚易拎貨
落旺角買唔係問題,問佢有冇捷成個張貼紙貼埋落張單度穩陣D

不過如果你想買特別版,多數冇行貨
捷成(即係香港Casio代理)好撚易拎貨
落旺角買唔係問題,問佢有冇捷成個張貼紙貼埋落張單度穩陣D

不過如果你想買特別版,多數冇行貨

想買水貨 唔一定要特別版
想買隻rangeman都無貨 一係貴到hihi
mrg
mrg

咩地方黎
想買隻rangeman都無貨 一係貴到hihi

邊隻?
mrg

咩地方黎

其中一個系列黎架
有無巴打講下幫襯邊間旺角店好呀
邊間多款同比較平 水貨都無所謂

識人個間Rangeman得兩隻色咋

實價$1800
旺角最大間吉野家樓上20樓
東方188啦 再唔係入group買

識人個間Rangeman得兩隻色咋

實價$1800
旺角最大間吉野家樓上20樓

日本乜色都無
有無得換表帶
黑橙rangeman big camera 賣350000yen

貴唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞