THE IDOLM@STER綜合討論區[80]山崎はるかと春日未来お誕生日おめでとう!

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Event小梅杏

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

是咪繼楓第二個有兩張event上位

紗枝
Event小梅杏

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝存在感

原來あいくるしい係獻俾紗枝P
Google:點上ifc頂樓

Thanks
Event小梅杏

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝

mio都好似2張
下次一定係楓了
除非唔係
戀風一定冇呢首咁簡單,28都唔出奇
上次fes係咪夜晚9點轉pool?大和亞季個pool都係9點轉pool係咪即係無復刻

Event小梅杏

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝存在感

一直唔記得佢係第一個
戀風一定冇呢首咁簡單,28都唔出奇

滑條地獄
Event小梅杏

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝

mio都好似2張

mio規格外
Event小梅杏

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝存在感

果陣pink戀打master大機會會死都特登打上10萬內
上次fes係咪夜晚9點轉pool?大和亞季個pool都係9點轉pool係咪即係無復刻

睇個時間我就相信有fes既
終於出喇

仲抽fes?
抽月頭卯月3.0啦

仲抽fes?
抽月頭卯月3.0啦

...我就係驚呢樣...fes我都係唔抽好了
ぬ ん @inuunbashiri

ララビットの4thBD特装版の限定サイリウム既に転売始まってんの草も生えない https://twitter.com/inuunbashiri/status/879348197805572097/photo/1

2017/6/26 22:38 Twitter Web Client から

https://twitter.com/inuunbashiri/status/879348197805572097

on9?

仲抽fes?
抽月頭卯月3.0啦

課哂咪得囉
雜巴上次都只係12packs

仲抽fes?
抽月頭卯月3.0啦

就算唔係卯月P都要抽一抽

仲抽fes?
抽月頭卯月3.0啦

就算唔係卯月P都要抽一抽

最恐怖既係如果卯月P仲未抽中fes卯月...

仲抽fes?
抽月頭卯月3.0啦

課哂咪得囉
雜巴上次都只係12packs

係呀...不過你16pack中哂三張deep呢

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝存在感

Pastel pink 我都係一張
反而
あいくるしい6xx
搥心口

又係小梅
可以hea打

咁快又小梅上位?

又小梅

今次上位真係可以不了

紗枝存在感

Pastel pink 我都係一張
反而
あいくるしい6xx
搥心口

真係一次就夠,有愛就要去盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞