D港女話成日睇動漫既男仔好幼稚,咁睇成人影片既人係咪好成熟

86 回覆
97 Like 9 Dislike
但睇得成人動畫既一般無乜耐性,唔會完整睇晒一集

早洩

大峽菊巴打好似好執著依樣嘢
係唔係上次你嗰男性床伴早咗出嘢
搞到你有心理陰影

早洩

搞到你有心理陰影

邊忽執著

早洩

搞到你有心理陰影

邊忽執著

屎忽

早洩

搞到你有心理陰影

邊忽執著

屎忽

你地唔好撚化呢個高汁post

早洩

搞到你有心理陰影

邊忽執著

屎忽

幾時返嚟同基寶互含
起碼有深度過韓劇,支那片同tvb膠劇

有幾深 會唔會沉死人

女人心 海㡳針呀 睇韓劇支那片tvb仲有深度啦

劍風傳奇 JOJO 銀英傳 3X3 EYES 宇宙騎士 攻穀機動隊 高達UC世記系列 好幼稚? 仲有其他大撚吧都唔講了 求其搵一部都屌打曬韓劇,支那片同tvb膠劇

你都係想我quote你個名姐

早洩

搞到你有心理陰影

邊忽執著

屎忽

幾時返嚟同基寶互含

畢鳥
其實我想講應該有支那基因先會咁講
就好似細細個你老豆老母成日話你睇超人好低b
但明明超人世界觀好科幻
拍出黎要搭景道具又認真製作
其實我想講應該有支那基因先會咁講
就好似細細個你老豆老母成日話你睇超人好低b
但明明超人世界觀好科幻
拍出黎要搭景道具又認真製作

支港女

搞到你有心理陰影

邊忽執著

屎忽

幾時返嚟同基寶互含

畢鳥

忘了愛

搞到你有心理陰影

邊忽執著

屎忽

幾時返嚟同基寶互含

畢鳥

忘了愛

那天我話過中出即飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞