笑撚死!Hktvmall度買紅肉火龍果變普通白肉

40 回覆
5 Like 4 Dislike
有冇食過豬肉雞肉

熱得濟咪熟左變白囉
好明顯成批6月貨有事
屌你老尾14蚊買隻普通白肉
到底火龍果點樣係唔切開情況下,分係紅肉定白肉呢
即使係咁1137一樣會升到過4蚊
垃圾hktvmall,評論會畀人del comment,唔會再幫襯
大把人一邊屌一邊買啦 睇下1137升到
班送貨日日做到有開工冇收工

通常紅肉細粒啲同深色少少
不過唔切開好難分
大把人一邊屌一邊買啦 睇下1137升到
班送貨日日做到有開工冇收工

真係好撚慘 買唔緊要 啲撚樣成日都話8點9點先有人 先搞到冇收工
利申 做緊司機
佢賣得仲貴過超市
點解會有人幫襯
HKTVmall 回覆 ⋅ 2017-06-15
回覆:
抱歉送錯咗白肉火龍果俾你... 希望你繼續支持HKTVmall!

HKTVmall 回覆 ⋅ 2017-06-15
回覆:
抱歉送錯咗白肉火龍果俾你... 希望你繼續支持HKTVmall!

Hktv佢又真係會寄/退錢,算係咁
target customer瀨哂野
紅肉個隻好誇張 食完d屎都會變色

甜唔甜?

麒麟果甜到仆街

有d平野直頭似染色

甜唔甜?

麒麟果甜到仆街

少甜 但唔酸

我呀媽成日買 白肉反而少食

有d平野直頭似染色

佢d色真係勁深 深到好假咁
原來有紅肉既
這商品買賣交易由HKTVmall 提供。

•因實際情況所限,HKTVmall 與門市銷售價格、促銷活動、條件與限制有機會各為不同,一切條款只適用於HKTVmall。

•本店將依照個人資料( 私隱) 條例相關規定保護您的個人資料, 並遵守HKTVmall 的私隱保護政策。

•商品顏色或會略有不同,一切以實物為準。

•如有任何爭議, HKTVmall保留最終決定權

這商品買賣交易由HKTVmall 提供。

•因實際情況所限,HKTVmall 與門市銷售價格、促銷活動、條件與限制有機會各為不同,一切條款只適用於HKTVmall。

•本店將依照個人資料( 私隱) 條例相關規定保護您的個人資料, 並遵守HKTVmall 的私隱保護政策。

•商品顏色或會略有不同,一切以實物為準。

•如有任何爭議, HKTVmall保留最終決定權

通常紅肉細粒啲同深色少少
不過唔切開好難分

深色好多 同埋叉出黎果d會淋好多 一睇就分到 好似係
好彩我自己種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞