盛女要搵筍盤真係咁難? 醒你四大秘技

364 回覆
80 Like 842 Dislike
講明, 其實身邊一班兄弟都結晒婚, 我地呢班, 年薪五十萬已經叫人工低 其實佢地另一半,都唔係什麼女神級, 好多都係中五, 普通樣. 其實男仔好簡單, 醒你幾招, 睇下幫唔幫到你.

1. 識於微時.
老實講, 如果你後生, 你都係睇下身邊, 有邊個係未來既筍盤好過. 男人未來筍盤, 不外三樣野, 一, 專一, 無既話, 可以收工. 二, 心地好, 唔係你會好痛苦. 三, 有上進心,有呢三樣, 樣得唔得, 現在有無錢, 都唔係問題.

2. 邊度搵男仔.
唔通老蘭咩? 其實最好係....1. 攝影班. 不過近來, 都好多女性報讀. 2. 體育會/班, 長跑, 攀石....之類, 一定男多女少啦, 咁就真係辛苦少少, NO PAIN, NO GAIN. 再醒個冷門O的既, 3. 外地國際義工, 例如雷利計劃之類, 做得義工, 即係個人唔錯啦, 又會去外地一段時間, 即係無女朋友機會大, 仲要係外地一齊...., 易發展呀.

3. 點突出自己.
咁多女仔, 你點突出自己, 其實好簡單........, 你攞今年英超雜誌睇下, 學下什麼叫越位, 搵隊波擁下, 最好唔係曼聯, 阿記或利記都好, 再.....每個星期睇下波, 當你成為真正球迷, 講得出英格蘭正選十一人個名同打什麼位置, 咁......好多男仔都會記得你.

4. 點打動心儀個男仔?
如果個男仔有O的意思, 咁點呢? 老實講, 男人.....狗公也, 你露少少就得. 係少少, 唔係益佢個隻. 例如.....著件小背心(特別你有點身才), 如果係要重點出擊......, 你約佢去游水啦

你可以話覺得駛唔駛咁CHEAP, 應該等個男仔追你, 等個男仔睇到你內在美, 係度繼續等運到, 但你想主動O的, 上面O個幾招係好有用O架.....
1. 靚女
2. 大波

完。
一句講晒 主動啲 投其所好就得
將啲仔點溝你 照做出一半力都夠做
肯笑, 唔好成日西面, 去邊到食野/玩比啲主見.

到時係男人都對你有好感.
有個fd,後生果陣mk 妹黎。見個中同考到入ust 即刻從良食埋佢,最後個男仔考到消防隊長,宜家條女日日曬名牌袋了
如果個男仔有"0"的意思

0仔
盛男都差唔多
fail, 有依兩個條件唔會盛
兩個人差太遠
日子耐左是旦一方都會嫌棄另外果個,再唔係就偷食等自己心理平衡返

同埋人品同婚姻狀態係兩樣嘢嚟
結咗婚嘅垃圾比比皆是
嘉超7婆震英哥
無一個唔係結曬婚
反而無私幫人嘅黃國桐律師無結婚但依家仲係監獄痞緊
it dog呢
根本用返d仔溝你既20%力溝返d仔都已經搞掂
男人根本就好易得手 係d傻西女人唔知係真傻定真係唔care
後生時唔做主動,樣唔係特別標青,吊到高一高賣,到依家年紀仲想有男人狗衝你
係香港無柄
似個女仔 ,想識男仔有幾難?
睇你點定義荀盤
搵隊波擁下, 最好唔係曼聯

好naive
我地呢班, 年薪五十萬已經叫人工低

五十萬就梗係低啦弱智
一半多咗啦
主動出擊唔調高嚟賣
出一成都夠做
咁又真係未必,身體有女姓朋友有樣有身材有家底,廿歲頭結婚,之後極速離婚,到依家三中都冇再拍過拖
溝啲垃圾毒撚就係嘅
高質有錢果啲真心唔易溝
好多都係中五

又係香討10年前啲post
而家最低都中六啦
1. 肯含肯吞

呢啲唔係先天條件啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞