X-wallet 網上貸款集中討論post (1) - 我愛袁澧林

26 回覆
0 Like 17 Dislike
Q: 咩係無現金借貸?
A: 用app申請完,X-wallet直接FPS條數俾你

Q: 有冇額外手續費?
A: 冇,無論你申請成功/拒絕/取消都冇任何收費

Q: 最少借幾多?幾時要還?
A: 低至$1000都可以借,隨時還

Q: 借完可以做啲咩?
A: 交稅/買2800/All in TQQQ都得,隨你啦

Q: 有冇隱藏收費?
A: 冇,你借錢嗰下有得睇要還幾錢,只要你準時還就得

Q: 要準備咩文件申請?
A: 身分證+銀行戶口號碼

Q: 如果平時現金出糧,冇入息證明借唔借得?
A: 得

Q: 本身已經有卡數還緊同有其他貸款,仲可唔可以借?
A: 可以

Q: 使唔使擔保人?
A: 唔使

Q: 申請完幾時先收到錢?
A: 24/7,最快15秒批完就FPS過數俾你

Q: 想還錢可以去邊度還?
A: 任何一間7-11,俾個QR code佢;每次上限還$5000,不過你想還多過$5000就要分開單

Q: 還哂錢仲想再借,使唔使重新申請等佢批?
A: 唔使,只要你仲係合約期內,清哂筆數都仲有信貸額

Q: 使唔使親身去搞?
A: 唔使,坐定定喺屋企搞都可以
佢最多幾多
賣廣告賣到依度
借三十萬得唔得
呢啲post真係害死人
可以係apps借,手機上網都申請得
入到去填返啲個人資料,批咗就FPS去你account
呢間都好過果d要經agent果d好多收費收收埋埋
最少借之前睇到哂要還幾多總數幾多
想借袁澧林 息口幾多
真係5分鐘就批,但還錢只可以去7仔還,每次還5000雖然無上限
之前借咗7萬追數執返10萬,去7仔還on99數錢分15次過機
我上次借5萬,每個月落7仔都係還千零蚊
反而覺得幾方便
可能巴打你真係一次過還太大額,但係咪免提早罰息?
死廣告撚 reported
唔會喎,我自己借咗2間,佢都好快就批俾我
不過應該人人唔同
一線呀,人人情況唔同
你down個apps借咗先佢批同唔批都好快知
確認咗仲即刻過數
冇錢就唔好大裝嘛,住住先都ok
到時你還唔起就大獲
不過x wallet還多還少都可以自己話事 都叫好啲
袁澧林就借唔到喇
如果借錢就睇你TU啦
佢批左5萬比我48個月(我未簽)
想問下 簽完後 係咪係個借用額拎左錢 佢先開始計息。
如果我提早還哂 之後就咁擺係到就得?
年利率幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞