點連去啱嘅顯卡?

295 回覆
5 Like 202 Dislike
總之買條HDMI線 其中一邊插mon 另一邊插display card
岩形狀插得入即係岩
買左幾錢
唔識
唔洗諗啦對你冇用 成部機200w都冇
換個個箱啦,正常買啲箱隻牛係放下面
ok
咁得意嘅你
人生點都有第次既
自己唔識整,唉驚整爛啲嘢,有冇必要出去搵人整定係用住都OK
上YouTube 睇啦
得DP同HDMI

自己用緊6600
佢張AMD卡官方建議500W架,廿蚊冇理由唔買650
換乜鳩 你買條hdmi線 插落個mon同部機到咪完左件事
有冇師兄幫下佢
用住算啦,對你嚟講好撚大工程
okok
最底個AX120唔係話裝唔到冇要到咩
應該仲要減
1 x [消費券優惠[Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,510

1 x ASUS PRIME H610M-E DDR4 Micro-ATX
價錢:$750

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x [消費券優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4 (現貨) 砌機減$41
價錢:$840

1 x [消費券優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6600 EAGLE 8GB GDDR6 (可單買或砌機減$50)
價錢:$2,599

1 x FSP Hydro GD Series 550W 80 Plus Gold
價錢:$579

1 x Abkoncore XTREME MX RGB Micro-ATX
價錢:$199

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,137-50(顯示卡)-41(SSD)=7046
應該係咁先啱個價
加翻個水冷同換箱,岩岩買其實可以比番佢幫你整
4k踩地雷都咪話唔過癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞