其實有冇人真係J過Zendaya

162 回覆
180 Like 287 Dislike
可能你覺得「點解有人會J Zendaya?」= 「點解Zendaya會紅?」
咁係咪你自己潛意識已經覺得有人J先會紅 所以先有咁樣嘅諗法?
定係你閲讀理解差到連兩個問題都分唔到
我明明好心平氣和咁教導樓主 邊有起鋼
講女星外貌都唔講得女權幾時可以講?
樓主話唔靚我咪話唔係男人視角覺得靚先可以叫靚
靚嘅定義好廣
佢需要開post問有無人真係j過Zendaya
潛台詞咪就係點解一個佢未j過嘅女人都可以咁多人談論
我咪話演員可以無sex appeal都值得紅
我到而家都唔明九唔搭八個位喺邊
係咪唔識Read between the lines?
跳躍少少咁答已經hang晒機以為人答非所問
成班兒登柒下柒下返去讀小學啦
我明明好心平氣和咁教導樓主 邊有起鋼
講女星外貌都唔講得女權幾時可以講?

樓主話唔靚我咪話唔係男人視角覺得靚先可以叫靚
靚嘅定義好廣
佢需要開post問有無人真係j過Zendaya
潛台詞咪就係點解一個佢未j過嘅女人都可以咁多人談論
我咪話作為演員可以無sex appeal都值得紅

我到而家都唔明九唔搭八個位喺邊
係咪唔識Read between the lines?
跳躍少少咁答已經hang晒機以為人答非所問
成班兒登柒下柒下返去讀小學啦
咁你最多都係話我未update姐
我始終都係無話佢家暴犯
關人格謀殺咩事
我就真係俾你人格謀殺喇
冇人禁止你
係屌緊你off topic 答非所問 無關宏旨呀
張芊穗閱讀理解0分仲要大大聲
你屌我咪又係講其他嘢
樓主問你有無j過zendaya
答啦撚樣 講其他嘢做乜呀??
潛台詞
樓上兩條撚樣咁樣都嗌到交?
真,我唔應該話你人格謀殺,最多話你陳百祥
上年AH認家暴嘅錄音一早已經流出,你唔知頭唔知路仲走去理直氣壯話未審先判
我覺得樓主潛台詞係佢真係J過Zendaya 想搵志同道合既人一齊J Zendaya喎
佢理撚得你j唔j得落 可能佢都唔想比d核突佬j
又唔係我開始離題先嘅
離題柒左話畀人知有閱讀障礙仲要死雞撐飯蓋引人屌 再話番屌你嘅人離題
大家叫你想講咪開新PO 你就死都要係度講 唔係度屌你唔同上火星屌?
cls咁都有得嘈
zendaya咁樣衰 點會J得落
冇得同佢嘈
佢用埋讀心術話樓主潛台詞係話點解Zendaya會紅得起
只要有k乜春出現既post
個post就會變得...
阿慈都靚過佢
咁都仲叫波
仲分大細意義係邊
千碎你唔好ff自己有一忽靚先得架,內在係左癌女拳,外在係剩女肥豬閪,狗也不屌
蜘蛛仔鍾意佢啲咩
第一集都唔中意佢
蜘蛛仔deserves better
負評多過正評
係咪代表多人丁過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞