想養龍貓,邊度買抵屌

35 回覆
3 Like 0 Dislike
屋企 糧食 設備果啲搵好晒
有冇巴絲知邊度有唔貴既龍貓賣
求推介
標準答案:領養
好似龍貓唔好單獨養?
姐係唔好單單養一隻
出街執
淘寶
標準答案:領養

愛協好麻煩
求推介

平既金魚街啲地鋪千幾二千都有,不過健康同血統無乜保證
利申買左隻地鋪龍貓,好似2千蚊,依家2歲幾除左磅數輕少少之外無健康問題
個FD以前養過一隻好惡會咬人,會流血
又唔比人抱,呢D真係睇手神
求推介

平既金魚街啲地鋪千幾二千都有,不過健康同血統無乜保證
利申買左隻地鋪龍貓,好似2千蚊,依家2歲幾除左磅數輕少少之外無健康問題

千幾二千 睇親都六千以上

邊間鋪
旺角樓上鋪有間叫MINIZOO
有幾種色 又分老豆老母後代血統點樣點樣
印象中都要2千以上
印象中都要2千以上

地鋪有啲6千幾 想知邊度平 太貴買完比屋企人屌
印象中都要2千以上

印象中都要2千以上

Mini zoo貴到仆街,無4,5千都埋唔到單
我唔記得個鋪名,但係有2,3間都會有呢個價,不過選擇唔多
印象中都要2千以上

我暫時未見到金魚街地鋪有平既龍貓
Anyway 唔該曬
印象中都要2千以上

我暫時未見到金魚街地鋪有平既龍貓
Anyway 唔該曬

我早2,3個月去買野都仲見到,有無睇狗仔粉斜對面果間?我都係果間買,不過唔好聽佢教點養,伏到仆街
北角有間龍X仔專門店都有賣龍貓
我記得係1500起 你有時間可以去睇下
不過啲服務就
屋企無貓就領養
有就唔好領養啦
龍貓其實痴唔痴人架
北角有間龍X仔專門店都有賣龍貓
我記得係1500起 你有時間可以去睇下
不過啲服務就

頭先係果度買完 有時間交流下
龍貓其實痴唔痴人架

痴 我頭先揀果陣 申隻手都係咁咬我
愛協都話煩?
巴打揀左咩色啊?
夏天小心啲溫度問題,龍貓唔係幾熱得
最後求圖
龍貓其實痴唔痴人架

似係憎你喎

我掙扎緊養貓定龍貓
龍貓其實痴唔痴人架

似係憎你喎

我掙扎緊養貓定龍貓

養龍貓你夏天要成日開風扇冷氣比佢喎
佢地毛厚好怕熱
平時屋企成日開冷氣?

申手會咬你好正常
新氣味既野咪咬下睇下食唔食得

痴人呢樣未必隻隻一樣
我兩隻龍貓 痴人都係一時時
有野食就好痴你

你考慮緊d咩問題去揀貓定龍貓?
等我解答你啦
龍貓其實痴唔痴人架

似係憎你喎

我掙扎緊養貓定龍貓

毒下你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞