致星期三中午先去AEON購物嘅仆街

14 回覆
10 Like 27 Dislike
是咁的
眾所周知AEON每逢星期三都會有特價,啲人想去掃貨買平嘢我可以理解,但係咪一定要個撚個都揀係中午人地放飯時間先去呢?

係到主要想屌柒啲老嘢/C9/一家大細唔趕時間嘅仆街冚家剷。

人地返工中午放飯lunch時間得個零鐘,你班仆街唔洗返工又唔趕時間嘅就咪撚去同人逼啦。全日咁撚多時間,真係心急想買嘅咪早啲去囉,唔急住買嘅咪遲少少先去囉,做乜撚要揀係人地lunch time先去呢,人地想買個飯食下姐,咁都要俾你班仆街阻撚住。

屌你老母平時lunch時間本身就多人出嚟買飯,你班仆街仲要揀係依個時候先嚟買嘢,搞到俾錢條隊長撚到仆街,攞撚住個飯排隊等俾錢等撚到lunch時間無撚咗一半,甚至都未俾到錢就完撚咗。你班仆街有無考慮過人地買飯嘅感受,你地唔趕時間就話無所謂可以慢慢等,人地食飯時間係有限㗎,邊撚到有咁撚多時間同你慢慢等啊!

你班仆街到底係無腦定係智障㗎?俾多少少同理心諗下人地,咪撚係啲人流高峰時段去同人逼啦。咁撚驚執輸蝕底你唔撚早啲去?你10點幾11點鐘去買唔撚得㗎?

強烈建議AEON整返個專for中午買飯嘅俾錢位,等啲打工仔唔撚洗同班仆街人渣逼。
咁你點知唔係全日咁多人?
咁多人咁你咪唔好去囉
明知 AEON 多人都要死落去買飯
致星期三中午先去AEON 買飯嘅仆街
真 根本除左開鋪收鋪個陣 全日都咁多人
樓豬唔識醒水去食其他嘢?
星期三由朝到晚都咁多人架啦
關你撚事?
三個字 快付通
冇腦先至唔用快付通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞