豐澤cs 售後討論

77 回覆
8 Like 4 Dislike
有無人知有咩方法可以打得通豐澤個cs hotline
買左部機約左今日安裝到而家都無影 佢仲要提早送件貨上黎放左我屋企成個星期 打左個hotline 兩粒鐘都比佢自動cut線
早知係第間買
會有賠償?
今次點都撚下佢地先得
真 離譜到
我執曬成個位出黎等左成日 好彩wfh
唔係真係玩撚死
咩機黎?
安裝應該係外判出去,多數係廠/代理跟,你係其他鋪買都多數係返間一廠/代理幫你整,結果都係同一批人

題外話,等足一日岩唔岩依樣唔評論。但香港今時今日買野,要有心理準備等安裝等送貨等足一日,好啲既咪同你講大概上午定下午囉,係谷氣架啦,唯有改變下自己心態,唔好咁高期望
問題係全日冇黎喎 樓主意思應該直頭係電話都冇個
邊間都係咁架啦
豐澤(誠哥)超碼穩陣有信譽d
諗住大公司有cs
已經夜晚了 都唔知執唔執番d野好 搬曬d野出黎
理論上今日未完既
約今日,今日裝到叫合符期望,唔好望準時

準時依樣野,裝個寬頻都唔係成日準時到

btw ,豐澤果邊應該唔會知你情況,正常係安裝條友主動聯絡你,不過佢唔搵你都無人控制到佢,搵下啲單有無寫安裝果邊電話
由假期前困擾到依加都未解決到送錯貨比我既問題
CS hotline完全無反應 fb個page剩係識叫人inbox
佢地office係咪入哂糟糕灣隔離?
巴打,你打左邊個電話?你試下打去買果間分店問

另外,佢個網有即時線上客服,你盡快試下,唔知收工未
門市電話唔明有人聽 聽左都十問九唔知
正接落門市都係叫上打hotline = 廢
網上買 我由晏就開始已經係app同電話搵cs
搵左幾粒鐘都無人覆
豐澤有限公司

地址 香港新界火炭禾寮坑路1-5號屈臣氏中心6樓

諗緊聽日直接剷上佢地office
如果係電視的話係代理安排裝
因為自己裝出問題代理唔保
其實你係唔係做安裝 咁清楚
同埋今日未完即係要等到2359?
你做開m? 比人強姦叫人試下享受過程?
辛苦ching
屌 我今日都係
網店訂咗個抽油煙機
14號送到 email入面講話今日19號黎裝
到而家電話都無個 問豐澤線上客服就話今日之內會黎
都係無消息既話 先再聯絡佢
想問你打咩電話?會有人接
線上客服 手機app 右下角個撚樣
樓下度閘都入唔到
豐澤同屈臣氏CS都係極難搵到都唔知佢地點做野 返工蛇王呃飯食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞