THE IDOLM@STER綜合討論區[79]デレ4th全4公演のBDが8月30日に発売決定!

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
好多巨巨買野
大家副業搵多D

你要其他店特唔想要棍咪唔使佢度買

收楓劍 3000羊,多多都要
https://www.youtube.com/watch?v=Nz3zaHHNoBo

無個人衣裝嘅舊同菇
本家唔係睇開imas 唔玩過game 睇故事既真係普通
但CG係唔玩過game 冇接觸過都覺得良作 呢個係劇本同監督創作上既分別 CG係細膩好多

但係接解過cg先睇會變成有好多不滿的奇作

我接觸cg先再睇本家反而覺得幾好睇 765 同346好大對比

你由cgss入坑應該冇咁大違和感

如果你係cg本家入的話⋯

本家動畫>CG動畫

唔知close左topic未但碌到就覆埋

整體我會覺得cg好睇少少,即使有位扣左好多分

本家動畫真係睇得舒服太多(印象中無乜邊個位想派膠問做乜9)

歌,女動畫計都鐘意cg多太多

姐係點

舒服d=/=好睇d

即係王道式? 觀眾想睇咩就有咩,無咩劍走偏鋒[s](小兔子暗黑無限破)[s]式既超展開,好似mio果度無人估到佢會因為debut觀眾少嬲到放棄埋果啲掛

姐係龍傲天類型既小說,你會睇得好爽,但未必覺得好睇

但論感動程度,個人認為本家>CG,利申CG入坑睇完先追返本家

imo
cg mio嗰部分呢個係正常現象吧 好似童話故事嗰一章咁類似姐。。。
整體:cg好似好平鋪直敘咁既故事 但用相當大的份量去描寫角色的性格/特點吧。。。

灰姑娘本來就係一個故事
同埋CG一開始game既重點就係個性特出既idol

我意思係 既然cg係base on灰姑娘呢個童話故事 咁應該有返咁上下既影子 可能a1想借喻下啲嘢
而且各方面特性的idol應該多方面吧
(返緊屋企 暫時講住先)
https://www.youtube.com/watch?v=Nz3zaHHNoBo

無個人衣裝嘅同菇

唔係為左楓棍我都唔會諗住咁快買4th

送唔送香港

唔係為左楓棍我都唔會諗住咁快買4th

box set 遲收好麻煩

除非你淨係要ssa
素材

送唔送香港

印象好似唔送

送唔送香港

印象好似唔送

lalabit 唔送

送唔送香港

印象好似唔送

lalabit 唔送

賣楓棍比高巨搵佢幫手

あああああああ
素材

twitter下面d改圖
素材

twitter下面d改圖

あああああああ

あああああああ

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞