心事台🚬

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
You're the one who set it up
Now you're the one to make it stop
I'm the one who's feeling lost right now
Now you want me to forget every little thing you said
But there is something left in my head
大家會唔會好驚見另一半屋企人

Me

自從比EX個阿媽成日罵我同屈我
拍親拖都唔敢再見屋企人

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

咁似我以前
Baby won't you tell me why there is sadness in your eyes
I don't wanna say goodbye to you
Love is one big illusion I should try to forget
But there is something left in my head🚬

。。。。。。
食左藥未?

🚬你個C9仔識乜

祝你做一角超人了

買大買細都羸一角既超人

Me

拍親拖都唔敢再見屋企人

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

咁似我以前

果個係我中學同學黎

Me

拍親拖都唔敢再見屋企人

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

咁似我以前

果個係我中學同學黎

拍得多散拖都好攰

Me

拍親拖都唔敢再見屋企人

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

咁似我以前

果個係我中學同學黎

拍得多散拖都好攰

都keep住最少半年既最少 只係唔會太長姐
Baby won't you tell me why there is sadness in your eyes
I don't wanna say goodbye to you
Love is one big illusion I should try to forget
But there is something left in my head🚬

。。。。。。
食左藥未?

🚬你個C9仔識乜

祝你做一角超人了

買大買細都羸一角既超人

弱智。。。。。

Me

拍親拖都唔敢再見屋企人

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

咁似我以前

果個係我中學同學黎

拍得多散拖都好攰

最短1星期

Me

拍親拖都唔敢再見屋企人

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

散拖不了

原來你係咁拍散拖

最長都得一年幾

咁似我以前

果個係我中學同學黎

拍得多散拖都好攰

最短1星期

屌你依d先叫散拖啦
左右原來係情場高手
係大約9年前 果陣有個讀緊中三既男仔
從來冇唸過將來會點
日日淨係玩玩同玩
中三仲係連1/2+1/2 同埋蘋果都唔識串
係果年佢鍾意左一個女仔
大約一齊左半年後 個男仔好希望比到個女仔幸福
最後佢由一間BAND3中3時侯學校既190/200 去到中4 既1/200
然後佢同個女仔講 我努力讀書搵錢養你呀
因為佢真係好愛呢個女仔
2年會考 2年高考 佢終於入到想入大學想讀既科
畢業後 亦都搵到唔錯既工
但個女仔係4年前 覺得個男仔淨係識溫書忽略左佢
同左另一個男仔一齊
上兩個月 我知道個女仔要結婚了 🚬
左右原來係情場高手

-.-
拖都未拍過
從來冇唸過將來會點
日日淨係玩玩同玩
係果年佢鍾意左一個女仔
最後佢由一間BAND3中3時侯學校既190/200 去到中4 既1/200
因為佢真係好愛呢個女仔
同左另一個男仔一齊

格黎屋唔好再講了
從來冇唸過將來會點
日日淨係玩玩同玩
係果年佢鍾意左一個女仔
因為佢真係好愛呢個女仔
同左另一個男仔一齊

左右原來係情場高手

-.-

盧教我的
左右原來係情場高手

-.-

我初戀都係一個月 仲長過你
我應承既我做到了 我真係大學畢業搵到好工
點解你又做唔到
都已經30歲了 女仔手都拖過
But I'm not the man your heart is missing
That's why you go away I know🚬
我應承既我做到了 我真係大學畢業搵到好工
點解你又做唔到

請你唔好再講
左右原來係情場高手

-.-

我初戀都係一個月 仲長過你

拍拖真係好講緣份
拖都未拍過

想起你底 有無人g chi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞