聽返80年代衛斯理廣播劇好正

18 回覆
5 Like 0 Dislike
原來香港電台有得重溫, 呢排晚晚一路聽一路打機好正, 推薦老貓, 夠緊湊又有突出白素

http://rthk9.rthk.hk/radiodrama/11wesley/wesley.htm
以前會臨瞓前聽 次次聽到34點搞到瞓唔到
不過我係聽朱子聰 錢佩卿嗰套
25分鐘1集, 短嘅有5集, 長嘅有10-15集, 初初聽建議老貓同再多個人, 真係好撚正
我都想聽, 上網搵個啲低音質又高頻, 聽到耳仔又痛又唔清楚, 好想聽沉船個集
大廈
大廈聽到我打冷震
無錯,商台呢個系列真係好正,不過都要再加埋張學友首主題曲!
中學一放學就落圖書館借衛斯理, 藍血人睇n次都咁正 不過返工冇時間就聽廣播劇重溫回味下, 一路聽一路做自己野
我都想聽 商台冇得重溫, 上網個啲聽得唔舒服
呢排youtube都成日彈商台嘅老貓出嚟
係,仲會有廣告賣四季火煱,新華旅遊
好推介
youtube好沙, 想搵原聲帶廣播劇但又冇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞