MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(玻璃心慎入)(34A )

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我遲咗買唔到一粒虎
係 已經明知自己唔見買夠兩對
結果都係咁
陳嗰隻 隻眼係精粹 •.•
腥島訪問 唔想俾view可以睇文字版
1. 新歌
- 知道fans想睇自己跳唱所以就試下 揀咗出啲開心歡樂啲搞笑啲嘅跳唱
- 搵咗肥仔排舞 點知隻舞比想象中難handle 需要啲技巧 所以肥仔有約佢出嚟練多幾次
- Rap好驚變數白欖 都處理咗一段時間
- 撈成日笑佢跳舞 平時Mirror排舞會瘋狂笑佢跳得唔好睇 自己成日扮主chok樣跳舞 最後變咗搞笑
- Any肥 主feedback話唔差 叫佢唔洗擔心
- chorus係洗腦向 所以要配合個簡單動作 應該仲易過uh-ho

2. 音樂發展
- 夢想係做到周杰倫level
- 之前係偏向綜藝+拍劇發展 唱歌唔係主線 點知E先生咁大迴響 好滿意成績
- 攞到新人獎 E先生播放率又好高 唔同串流平台都好好成績
- 歌曲獎方面 串流平台播放量證明到係咪多人聽 所以唔太在意攞唔攞到獎 不過都希望將來有機會攞

3. 演戲發展
- 大叔絕對係重要機會 可以話係暫時演藝生涯嘅代表作
- 日劇風同誇張搞笑風格先俾佢表現到自己 真心想再拍 因為雖然表情好浮誇好豐富 但係其實自己睇返覺得有啲位好尷尬同冇眼睇 所以之前一路都唔敢睇 直到上個月先睇返大結局
- 拍完大叔有啲迷失方向 唔識分好壞
- 直到拍闔家辣先開始領悟到皮毛 係前輩sss身上學到好多嘢 點樣判斷點樣思考
- 之後拍過時過節 吸收到更多嘢 因為套戲更着重情感同埋個氛圍令更代入到個角色 同毛姐謝君豪合作好衝擊
- 希望可以係演員路上發展多啲 想多方面發展 因為自己可塑性高 例如好期待iswim個角色 同大叔完全唔同 想大家知佢戲路闊 有機會摸索到唔同角色種類

4. 感情狀態
- 專注工作 唔想有影響
- 條件係善良同講道理 做呢行冇乜時間同好多制肘 希望對方可以明白同了解
覺得最似係小卓賢同勁嗰隻小濤濤都算似嘅
我都想要耳夾款 以前出過耳夾?
見到小卓賢拍埋小濤濤 對眼個對比大到
感謝徒手尸打咁多字整理
仲有駿駿
善良講道理
呢度啲呂爵安軍團去排隊未
徒手尸
根本就係講緊我本人
謝徒手尸
有中嗎
上次出過金色款耳夾 以為今次會出銀添
明明係我
3q徒手尸
唔使排隊
我已經係佢發展緊地下情
我已經佢發展緊地下情

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞