[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶 (108)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
iwc chrono
Tudor 要排/食炒喎
等新出果綠色seamaster

等owner 上黎吹奏

至於overseas, 你當定期存款都得
我手圍得14cm iwc會唔會太大隻 但我都覺得好靚
珍….vc dress watch 係靚過ovs
但historiques 定會太進取又係珍
你張相果隻加少少(真係少少)有5205, 貴金屬+ annual calendar, 當然買唔買到係另一件事
記錯左chrono個價,sor
但都係貴
會 3隻都搞唔掂 由其iwc
要fit既話你只可以揀d 36-40mm既錶
40mm 三針dress watch夠膽死收29萬
我都係 可惜連取都取唔到

被多次勸告不如排黑面Dual time
但我決定食樹皮咁存錢等隻藍面 條頸搽左印度神油咁硬
龍巴疊水 但睇你留既comment,買錶都係好有要求
佩服

重點係好多靚錶你都買到
點敢冒犯我西大佬
Dt是正,貴啫
課左56dd相信藍面dt指日可待
撐u, 唔好compromise
睇黎無乜選擇 iwc 小王子mark XVIII應該都係岩岩好 可能有d oversized
一樣會 iwc對lug激長直
不過你落鋪試下先 可能你接受到就冇問題
有無咩牌子係dial細d可以推介下 budget大概6萬
呢3個牌子好似大部分錶款都過40mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞