普京已經將捉去俄羅斯10萬名烏克蘭人移去西伯利亞同北極圈

135 回覆
44 Like 146 Dislike
戇鳩
俄開左條路比平民烏平民走 其實係增加自己籌碼
俾你會點?拮高個屎忽叫普京放過平民我俾個屎忽你屌?
呢個野真係癡9線
俄狗本身個plan 可能如果打贏仗
將烏國人送去勞改
俄撚大舉搬去烏雞
之後扮民選後歸俄
入去佢度 捉返廿萬返黎
你覺得有得揀咩,唔係點會周街捉女姦殺同坑殺
好似班芝麻人咁 爹親娘親不及共產黨親
俾人封城都係自己攞嚟
即係你呢啲毛毛族又唔識嘢又要覆其他user真係
咩卡通,想睇
大陸人既投降論
但又唔見佢討論二戰時要投降比日本
同當年日軍降兵處理手法一樣
行唔行到返烏國?
改完
男變iceman
女變Elsa
成段係咁
昨天,RIA Novosti 發表了一篇題為“俄羅斯應該對烏克蘭做什麼”的長篇文章,詳細解釋了俄羅斯對去納粹化的理解。真的很可怕:1/6

此次專項行動揭示,不僅烏克蘭的政治領導層是納粹分子,而且大多數人口也是如此。所有拿起武器的烏克蘭人都必須被消滅——因為他們應對俄羅斯人民的種族滅絕負責。 2/6

烏克蘭人通過稱其為“對獨立的渴望”和“歐洲的發展方式”來掩飾他們的納粹主義。烏克蘭沒有納粹黨、元首或種族法,但由於其靈活性,烏克蘭納粹主義對世界的危險遠比希特勒的納粹主義 3/6

去納粹化意味著去烏克蘭化。烏克蘭人是人為的反俄結構。他們不應再有國家認同。烏克蘭的去納粹化也意味著其不可避免的去歐洲化。 4/6

烏克蘭的政治精英必須被淘汰,因為他們無法接受再教育。普通烏克蘭人必須經歷戰爭的所有恐怖,並將這些經歷作為歷史教訓和贖罪。 5/6

烏克蘭國家解放和去納粹化的領土不應再稱為烏克蘭。應至少持續一代 - 25 年。然後作者繼續詳細說明需要做什麼 6/6

https://twitter.com/TadeuszGiczan/status/1510908245568856067
cIs!布甸狗幾時死
反人類
蘇武牧羊
果幾個地區大部分係親俄
同香港藍絲一樣
求仁得仁
如果布丁有啲自知之明
就唔洗臨老過唔到世……
好撚反人類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞