【奇異博士2】片長縮減與大規模重拍真相流出:有兩個不同版本秘密同步上映!

406 回覆
446 Like 64 Dislike
會唔會得一個版本有湯cruise 做反派im?
計錯數
連續中5次同一個版本嘅機率係1/2 自乘4次=1/16=6.25%,即係如果全球想入場睇晒兩個版本人數係1億,有625萬人要做戇鳩仔,睇5次同一版本,都幾荒謬吓

3.125%係連續中5次A版本嘅機率or係連續中5次B版本嘅機率
係喎柒咗添
抽中1%成為SSR fans
世界大戰抹黑宇宙了 can you feel
可以淨係睇4,8,9

1) Peggy Carter 版美隊
2) T'Challa版 Star Lord
3) 老Antman 殺曬成隊Avengers , 死剩BW (好似係)
4) Evil Strange 出場
5) Marvel Zombies
6) Killmonger 版黑豹
7) 狂歡版Thor
8) Ultron 嬴 , 直接秒Thanos, 收齊6粒石
9) The Watcher 帶隊打齊石Ultron, 最後Evil Strange 開大技收Ultron 皮

第9集隊野有
1) Peggy 美隊
2) T'Challa Star Lord
4) Evil Strange
6) Killmonger 黑豹
7) 狂歡Thor
同埋有隻5) Zombie版 紅女巫
睇咗what if
咁樣爆左出黎就無癮啦
成班on9仔
我覺得如果兩個版本最後結局都係歸一仲正,命定論無論旺達與巨像黑化害人,定看破救人,最後都係衍生同一結果

之後啲劇情又易接,又可以駁返去endgame時空穿梭理論
一套戲,賺n次錢
玩埋稀有率,你仲唔hihi

其實都係抄日系game
N個結局好似玩咗n年
觀眾所觀看的場次會播放哪一個版本也將會是進場後隨機決定

屌你
會唔會有SSR級的C版本?機率10萬分之一
宜家有多元宇宙
其實已經乜柒都doesnt matter
所有嘢都可以改
篇文上網搵唔到既
A版可能係wanda想吸埋黑化博士D力量
咁你有冇聽過EA旗下既Fifa
未一樣照抽
屌你+1
票房一筆, Soundtrack又一筆, Disney+再一筆, 出BD碟嚟多筆, 2nd scene又唔會浪費咗, 又可以connect觀眾

做得好嘅真係win win策略
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞