哩間管理公司都幾cheap,屈業主賠一百萬

25 回覆
32 Like 3 Dislike
真係賤過去搶,幫你推
真賤格
物一太平呢間垃圾已經唔係第一次衰啦

之前詹sir 去驗新樓比個第一太平保安用老黑口吻兇9佢唔比上樓 ,事後報紙出街先調走左條on9
呢間公司有唔少附屬公司都做緊管理公司
哩間第一太平戴維斯算係大管理公司,不過真係不知所謂,之前西九中心d小商戶都集體投訴哩間管理公司鎖晒d電梯唔俾客用,逼客搭lift,搞到佢地冇生意,但管理費又要照俾
唔old啦,之前要業主自費整水錶,最新又屈業主整lift錢,原來最尾find out係管理公司疏忽
資本太大惡到冇人可以制衡到
邊間管理公司做得好,只係唔好太差已經不錯,點解成日法團成日有爭執,法團同管理公司合作就win win ,尤其大型屋苑條管理費都幾和味,識得玩344嘅律師近10年收入唔錯㗎
廢就有,兩個鐘都未關到水制
我係業主一係等過SSD即賣樓,一係快快脆成立業主立案法團踢走間垃圾物管
此終佢收硬,你賣亦有人買,法團唔敢敢膽更換管理公司亦唔係咁容易換管理公司,個案成功不多
管理處咁樣老屈業主都得嘅,要報導多D導出事實真相呀!

https://www.youtube.com/watch?v=yFwM92SyWzQ
對淫腳
依家搞到咁出名 睇樓見到係佢管都真係要諗一諗

Btw 有咩理由咁基本嘅嘢都搞成咁
呢間公司生意好到不得了,啲管理階層都不斷更換
收得好平?
父幹人生
點會平呀,都係牟利公司,如果熟少少344就知道管理公司嘅職責、運作,佢哋嘅經營手法,法團係控制管理公司但只係義務性質,一般人好少明白,只係覺得管理費貴
真係垃圾物管,一定唔會買哩間管嘅樓
推到全部樓換走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞