Virtual Youtubers討論區 (2135)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://youtu.be/9gfyPl1ec0c
真係好耐之前
果時既大哥仲會用其他武器
vtb大陸觀眾多,可能就咁傳左入v圈
我諗sub 7mins已經係極限除非有新mega zip流程
原來星街變左音樂頻道
一下合併曬全部topic channel
而家Holo第5多觀看

終於有音符label
Any%真係唔知
未玩mega zip之前我呢啲門外漢都想像唔到sub 10mins
其實youtube 個topic channel係youtube自己gen定點黎?
好似自動gen
我都想問
YouTube music個度d分類又係咁亂,channel同topic兩樣野咁
https://support.google.com/youtube/answer/7636475?hl=zh-Hant

為演出者自動產生的主題頻道
你可能會在「搜尋」中同時看到主題頻道和演出者官方頻道。演出者的主題頻道是由 YouTube 自動產生,標題格式為「演出者名稱 - 主題」。如果演出者沒有演出者官方頻道,你可以訂閱他們的主題頻道。系統會將主題頻道加入你的訂閱內容清單,但不會在「訂閱內容」動態消息中顯示任何影片。你不會收到來自主題頻道的通知。
日本都係要共存
但mio囉得藥既應該有驗過唔係中左既
佢新個兩隻都唔係好對我口味
一係共存一係鎖國
傻嘅都識揀

揀錯嗰啲唔止傻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞