敗登已宣佈不會前往烏克蘭基輔

99 回覆
14 Like 104 Dislike
在zoom上親自指揮 親自部署
叫錯普丁做戈巴契夫
佢之前講過話啲人叫佢唔好去
可能係美軍決定
咁卡米拉呢
主要係飛機條樓梯太長
明既,佢去到賴屎點算
提供下武器算啦
廢老 想佢點
啱嘅,去到瀨屎點算?
this additional drawdown brings the total U.S. security assistance commitment to Ukraine to more than $2.4 billion since the beginning of this Administration, and more than $1.7 billion* *since the beginning of Russia’s brutal assault against Ukraine began on February 24.

https://www.state.gov/100-million-in-additional-u-s-security-assistance-for-ukraine/

拜登係柒但美國冇置身事外 military aid係好出力嘅
同boris johnson一比,高下立判
年紀大搭長途機對身體唔好
去到冇得食甜筒
社會有聲音

There is a voice in the society …
不用擔心棋子
最緊要軍火商袋袋平安
陣間有咩冬瓜豆腐,賀錦麗頂上做總統
拜登真係唔去好過去
好似無登粉呢樣野,得trump lover 同trump hater.
垃圾
你淨係俾援助,但個人完全唔蒲頭
就唔好話自己係世界領袖
人哋EU、英國都有去,唯獨係你唔去
你唔洗去架喇 你啲軍火 技術支援去得架喇
日出
繼續食雪糕
香港以係叫開戈爾巴喬夫,ching咩鄉下?
留意咗ching你好耐,成日借啲咦喺冇必要嘅時候刻意用台灣譯音、台灣term
因咩解究呢?
去瞓覺咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞