世一教練 完全係高普

499 回覆
234 Like 264 Dislike
邊個世一我唔知
但英超係好應該好似佢兩個咁對攻
睇咗星期六嗰場獌對拖肥
仆你個街 一隊縮後防守 一隊攻到成pat屎咁
但最好笑大把機會都把握唔到
一隊完全冇戰術 冇紀律
一隊贏一球縮到馬體會咁
(但射門次數都同獌差不多)
未讀完中學?
你啲手腳係咁撚入利po屌利咋喎
真係勁 呢場你哋贏左啦
咪賴屎賴尿賴地硬啦
你拎到證據佢哋又盲又拉第樣野黎講架喇
講球迷 獌都冇鏝咁下賤
鏝直頭係無恥
佢地平時扭曲事實開
明明場波咁精彩 咁都野可以講 咁都可以扯咁遠講轉會費
光頭佬一直都係easy mode
全部都係教班霸+無限金錢
高普係hard mode 唔洗講
當年垃圾利都敢教
仲要拎埋英超+歐聯
第一日上連登?
Glory hunter:我唔知我唔理我睇唔到
角球都冇
佢比人foul左先都應該要拎紅,一個主動既危險動作黎,而且整傷左人
net spend club 點同人比
洗咁撚多錢, 仲大大聲話大家都有洗
鏝d直頭係腦殘
英超係小學雞手機game?
拎到冠軍又唔夠玩?

你up乜柒
利記咪一樣有洗大錢買人,有咩資格話鏝城/哥狗成績用錢砌出嚟
係就計fsg 入主後,仲未計人工差唔多成倍。
但事實上利係洗多過熱但有盃捧,一定係好好多

https://twitter.com/SwissRamble/status/1434755876296986625?s=20&t=jrYaozEolSYcBu2fVjSvWA
利記今季先有野心 買2條友 夾埋好似都億億聲
利重金收購唔係無
不過一個起兩個止
印象中2季前好似全英超最低Net spend
雙曼車阿講錢全部吊打利記
大佬
拖肥護級邊緣㗎
贏一球唔拍大巴,唔通壓到以前全盛巴塞tikitaka咁前?
佢應該去睇巴甲荷甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞