有冇巴打可以落樓下影一影厹(7)

1001 回覆
65 Like 1 Dislike
試p

屌你老母笑到仆街

依位巴打好落力

不斷影 我有d 覺得巴打會變gay
樓主呢

佢問得唔得?要瞓了

太大奶

唔算太大喎,目測32-33C

佢隻手可以咁托住 邊可能唔大
變左5p post啦 成班女借d意衝出黎貼揸波貼聲
之後成班狗公附和
收皮啦屌你老母
咁多個POST真正有內容既都唔知有冇2頁
係我成班友係度鳩推
其實我叫左老豆條錄
條女唔肯錄
睇班青頭分c波又係某一種樂趣

啱唔啱用 原本個張露暈
之後成班狗公附和
收皮啦屌你老母

之後成班狗公附和
收皮啦屌你老母

變左質

洗唔洗咁撚快啊 500都未到
其實我叫左老豆條
條女唔肯錄
樓主已經冇再update 由得我地9up
<blockquote><blockquote>

到底有幾多巴打聽日final
例申:紅磚

BU</blockquote>

馬料水
是但啦</blockquote>

Same

紅磚

傾閒計去校園台啦
之後成班狗公附和
收皮啦屌你老母

變左質

搵我?

對唔住

湯碗巴正囉
聖誕節有冇約人

咪理d小學雞
佢地唔玩得
你都係開心下姐
變左狗公post
講真,如果你地仲發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正義lun,乜都好,隨便你。

你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?你地班友可能就睇得好happy,人地分分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男保有乜事的話,你良心過唔過意得去?

我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 果度我冇睇錯係天水圍黎,要搵你垛住邊計下角度就知,IP 都唔洗check

( Show Blocked User - 自信撚 )
飯碗巴打不如收返埋啦 唔需要你個幾個飯碗啦

岩唔岩洗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞