我宣布林海峰係香港數一數二嘅全能藝人

50 回覆
34 Like 98 Dislike
做咗咁多年DJ,佢做晴朗我到而家得閒都會開嚟聽,貼地中point得嚟又啜核
棟篤笑唔使講啦,是但噏世一
仲有做司儀主持,今年叱咤玩幾個鏡仔玩得幾高汁
然後又拍埋戲,前幾年拍那一天我們會飛同修哥拍住
屌打隔離嗰件紫頭人瑞
然後又keep住出歌,新嗰首AUNTIE幾洗腦
之前返鄕下耕田啦你仲要係梁子作同編曲,勁chill
又跑馬拉松,仲自己填詞寫埋安多芬與我
然後又撈埋平面設計
廣告都成日見到佢,配音嘅有,見埋樣嘅一樣有
之前賣茶夠晒relax,最近熊貓廣告又有佢,一個人獨白游刃有餘
仲要娶咗個靚老婆收埋唔畀佢唱歌

論多才多藝全能藝人,林海峰真係世一
不服來辯
娶咗個靚老婆收埋唔畀佢唱歌

淨係呢樣屌10次都唔夠。
拒絕彭羚私有化
計全能好似森美全能過佢喎
佢做到嗰啲森美全部搞過曬仲畀佢多
電台電影電視舞台劇男主角,唱歌,出書,作詩,選美大show主持,棟篤笑,夾band,寫劇本俾TVB用來拍劇,
差唔多娛樂圈噏得出嚟嗰范佢都做過

想講香港棟篤笑黃子華第一,
其他人真係彈撚開啦
https://www.youtube.com/watch?v=0D-T6AXAruo

同一個廣告黃子華都有拍過,屌打林狗啦
黃子華先係真男神
林狗放返彭羚出嚟再講
老竇都冇飛 咩黎?
佢做DJ唔出樣都算合格, 一做棟篤笑害死左佢
無端端吹奏COPYCAT矮仔
係咪就嚟又開show呀
樓主唔係曲線緊咩, 點解上面係到認真討論
黃孑華都高汁,不過論全能應該都係林海峰吧
淨係溝到彭羚都屌打啦
森美𢦓撚日扮大哥,聽到佢把聲就覺煩
棟篤笑世一唔認同之外,其他都ok
同happy birthday to me
關家姐一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞