上海黑人發現自己成為鄰居既儲備糧食

599 回覆
7266 Like 46 Dislike
拎黎浸酒,侵返三五年,補撚到你 1 shot扯足成晚
黑奴大補酒
in my arrogant opinion
淨係條J都夠食幾日
廣西1980年代仲有食人肉播..............
笑死左
從哇哇一聲黑色膚色降地球
從懂得緊握手槍劫他走
到依依呀呀 rap多兩聲仍唔夠
從爬爬行行然後繞得走
其實呢個笑話係支那先有笑點
L not i, failed
唔識食,面豬燈肉不知幾滑
WeChat 有翻譯功能㗎
咩料
日和
諗起以前蠟筆小新有段叫雞飛狗走莊篇
成個公寓有唔同國家既人
d情節好撚好笑
諗起以前蠟筆小新有段叫雞飛狗走莊篇
成個公寓有唔同國家既人
d情節好撚好笑
呢單野應該全世界都當笑話睇
係得cctoy先咁認真覺得真係想食左個nigga
咪就係現今嗰啲抖音乜柒challenge 囉嗰啲缺氧challenge你估個細路唔知會死㗎咩,但係有朋輩壓力人做佢唔做會覺得柒嘛
【上海封城】上海居民缺糧求助 鄰居笑稱可「食呢樣」竟引出真身
醫療頭條編輯 :Ronald @ Medical InspireApr 7, 2022

內地疫情持續爆發,其中更以上海的疫情最為嚴重,當局為防止疫情傳播,於上海分階段實施封城,不過封城期間有不少居民表示家中存糧不足,擔憂封城導致缺糧。上海有居民在WeChat住戶群組中憂慮缺糧,並詢問鄰居如何解決,有鄰居笑稱可以吃同棟中的黑人住戶,結果竟然引出本人留言「Don‘t eat me」,該留言更被網民截圖傳到網上。

https://medicalinspire.com/web/posts/81274/%E3%80%90%E4%B8%8A%E6%B5%B7%E5%B0%81%E5%9F%8E%E3%80%91%E4%B8%8A%E6%B5%B7%E5%B1%85%E6%B0%91%E7%BC%BA%E7%B3%A7%E6%B1%82%E5%8A%A9%E3%80%80%E9%84%B0%E5%B1%85%E7%AC%91%E7%A8%B1%E5%8F%AF%E3%80%8C%E9%A3%9F%E5%91%A2%E6%A8%A3%E3%80%8D%E4%BA%BA%E7%AB%9F%E5%BC%95%E5%87%BA%E7%9C%9F%E8%BA%AB/
好黑人好黑嘅人
支那真係分唔到 佢地封城封到野食都好難買
有少少錢既重可以搵小區負責人幫下手 冇乜錢果批真係隨時人食人

八 人。,l、🥛💔💚☮️。 八。;一🆗↘️↗️↪️◀️.。 。人,咁⋯⋯
廣東人鐘意食福建人都係笑點,成日玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞