直髮夾 求推薦 pls~~~

64 回覆
1 Like 2 Dislike
係ghd邊個款呀
GHD unplugged 無線個隻
係jselect 買
諗緊GHD 因為幫我剪髮既髮型師好推薦
但見到好多人講glampalm好 搞到有啲1516
兩個都應該係買佢$1700同$1500既款
想問下大家點解最後都會香GHD既
同埋見到佢係三腳頭 遲啲出國用 係唔係唔太方便
依家用緊覺得GHD好好 x電果款 無線用出國又唔會話唔方使 好易夾 又keep得耐 係無得較溫度果下麻麻地 不過整體黎講就唔錯
但邊隻hold得耐啲 同冇咁毛躁
2樣都差唔多啦 想HOLD 耐D都係用埋spray最好架啦 但有得較溫度冇咁傷
心郁郁唔知買glamplam定ghd好
glamplam啦
巴打用緊glamplam?有冇用後感
個個都叫我買ghd 話大路啲
2支都用過 用落差唔多 但之前漂頭 唔可以用咁高溫就轉左glamplam
glamplam夾得直唔直 hold得耐唔耐?
但GHD係咪要叉好耐電?
又唔係話要叉好耐既2個鐘到用15-20分鐘到 可接受 so far用完都唔錯 當然可以夾長d時間就更好 我短髮用就還好 長髮可能唔夠時間夾 夾完都覺得幾順滑
夾完之後有無落泥噴野?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞