GOAT or Stockx 買鞋一問

50 回覆
0 Like 3 Dislike
巴打磨牙
我糾結緊買唔買因為
唔通ig買咩
StockX好睇運氣
例如我上一次買對adidas係日本貨 由日本StockX搞 個QC會比較好

綜合評價黎講GOAT係比較嚴格D
但價錢都會貴一截
最後睇你自己取捨
最後試咗stockx 買咗對Aj1 elevate
祝我好運好冇
真係唔放心買完再擺上Legit App比人check下
唔該巴打
CHECK完唔好彩中假都未必有得換, 你要有定呢啲心態
竟然係咁…多唔多假鞋過到佢地嘅測…
請教各位巴打,Stock X見有對鞋,而家個價錢比佢原本官網價平幾舊,呢個情況係唔係經常會發生?
你試下㩒埋購買先 佢會計埋手續費 運費,果個先係最終價錢
我意思只係講對鞋價錢,我都知有運費果D,記得佢對鞋官價$1399,我之前見stock X最低位成交價試過$910,而家就升返到去$1210,我係想問呢個情況係咪好普片o者
之前ultraboost泛濫期見過好多都under retail
有D人真係買完發現中伏冇咩水食焗住斬倉
Stockx買左對鞋一個禮拜 個賣家仲未發貨
可以點做?
無乜人要既鞋, 個啲批發商不嬲都可以用好賤既價賣番出去
公價無乜參考價值架
出EMAIL追追, 如果個市價同你入個價差唔多STOCKX會幫你CUT單再入張新單
有人試過中招
但我覺得都已經係算最信得過既第三方平台
如果著上去同就咁睇唔覺眼就建議唔好check,唔理三七二十一當佢真難咁著
親身試伏開箱文
最後都係忍唔住係stockx買左對vintage green dunk low
經過我係youtube跟住睇嘅legit check
最後我好幸運 應該冇中伏

https://youtu.be/q82QXKAsUiE

最後送上實物圖

假撚到仆街
邊到假 想學嘢
我寫屋企地址
啱啱係GOAT 收左對Travis AJ1 Olive,屌佢個鞋盒爛左一邊,對住一陣酸味。但係上CheckCheck又話Legit。而家我投訴佢要求Refund,再係Paypal 投訴。

之前買係Poizon 買AJ1 ,一見個盒有啲啲Damage 都通知我影相問收唔收貨。上次係SNKRDUNK 買Supreme同Dunk Low Panada都冇咁差,件Supreme全新但冇左Tag投訴,佢都立即安排收貨或送Coupon。

屌,GOAT仲衰撚過StockX
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞