車淑梅點睇前夫殺晒前妻全家,仲姦殺埋小朋友?

21 回覆
66 Like 4 Dislike
老妖怪
好心佢唔識嘢就出少句聲啦!
呢啲時候佢會潛水㗎啦
Honourable murder
呢啲党便器已經無咗人性,唔配有言論自由
binc
佢不知幾活躍
睇下佢FB 就知
車淑梅,MH(英語:Candy Chea Shuk Mui,1957年10月14日-),資深傳媒從業員,曾為香港電台第二台晨早節目《晨光第一線》的第一代主持人之一,並長時間主持。2002年7月18日主持最後一集《晨光第一線》後 ,調往香港電台第一台主持《開心日報》。2011年年尾開始更只主持香港電台第一台的《舊日的足跡》,過著半退休生活。

政治立場
車淑梅沒有曾明確公開表達自己支持的政治陣營,可是曾於文匯報專欄《淑梅足跡》撰文,為激進親中共派人士高松傑宣傳。此外,2021年9月華為副董事長孟晚舟向加拿大政府承認其公司於伊朗業務誤導銀行獲釋回國後,車淑梅於社交媒體公開讚揚孟「不屈不撓、從容有禮」,稱之為堅強不屈的中華女兒。

淑梅姐不知幾識野,唔准你抵毀佢
佢中意咁玩又話你知咩
呢啲上年紀老女人叫佢串烏克蘭個英文都會串錯就日日係度鳩噏
入嚟就係為咗睇呢張
配合大陸個講法幫俄狗搵入侵籍口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞