180呎仲要間兩個廁所 工人唔比痾同一間、衫要分兩部洗衣機洗(香港室內設計片)

7 回覆
5 Like 7 Dislike
https://youtu.be/oajrDrKh1yM

㩒入去啲留言成浸廢老味
個設計又柒真係讚唔落

如果個啊婆真係有潔癖嘅不如請家務助理或者鐘點照顧員呢啲啦,點解要咁對人
飛住無睇晒

感覺係普通裝修佬都諗到既設計囉
無咩花款

DIC好似岀名貴
呢個人有兩集🤭
但係睇番佢website 都有啲係靚裝修嘅
個洗衣機點抬上去
咁高點用
睇到佢豐盛苑381隻則,近半年墨綠色嗰條片
煤氣熱水爐改位飛咗去窗邊,屋苑有位用背排煤氣熱水爐,佢改造頂出熱水爐,唔知佢call窿飛咗去邊,可能假天花用玻璃窗飛出街掛,
跟住拆咗一間房改大左個開放式廚房,最撚得意就係櫥櫃就多,枱面微波爐同氣炸鍋飯煲同埋一部風扇
用聽果架冷氣推全家睇見真係辛苦,唔排除退休人士買兩餸飯返屋企食嗰啲
最撚痴線係人哋走廊位佢就改咗做企缸,一漏水樓下嗰個多撚謝你
其他主人房分體冷氣機嗰啲唔講啦,Y2型都唔知俾唔俾掛出晾衫三支香嗰度,如果有法團老鼠隊鳩佢超越房屋界線就要拆
咁細點比工人住
第三世界?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞