有冇人好憎Melody

519 回覆
6188 Like 101 Dislike
由細到大都唔鐘意Melody

佢根本就係一個八婆 成日扮好心幫可羅米 每次都係好心做壞事 將件事搞到越嚟越差 但受傷嘅永遠都係可羅米

Melody做過嘅衰嘢多到喺筆記簿度寫到有幾千件事
究竟可羅米細個嗰陣受過幾大嘅痛苦

https://youtu.be/lbYAcib_NZs
好心唔識黐就唔好黐呢 塊膠布黐完又摵翻出嚟 淨係睇都覺得痛

成日係度講唔該你呀 但把聲真係好噁心又唔得意

相反可羅米就得意好多
知道巴庫啲兄弟捱肚餓仲潛入皇宮偷麵包畀佢哋 呢啲先真朋友
現實都唔少人係melody格
唔該你 呀~~~~~~
玩捉伊因果陣瀨底kuromi一個無人去搵佢kuromi食甜品專登留到最後至食最鍾意嘅士多啤梨點知melody就一野又過去食左

第363條(第二季第22話):Kuromi跌倒擦傷右膝蓋大哭,Melody給她貼膠布,但多次貼錯位置撕開再貼,令她更痛苦,哭得更厲害。

第369條(第四季第4話):Kuromi在家花四天打電玩升至第963級,Melody來找她玩,Melody趁Kuromi沖紅茶時把遊戲玩到game Over

第409條(第三季第8話):Kuromi看見Melody自製爆米花就覺得蠻有趣好玩的,她也嘗試跟著做但聽不到鍋裡的トト聲,Melody叫她打開鍋蓋,怎料大量爆米花不斷彈出打傷Kuromi的臉,Melody問她“沒事嗎?”。

第1568條(第二季第41話):學校運動會中,白組Melody及紅組Kuromi要爭吃麵包才衝線,Melody打噴嚏使麵包上沾染其鼻涕,領先的Kuromi被嚇呆不知所措,結果Melody咬下麵包首先衝線。

第1583條(第一季第11話)︰有次在學校集體做飯時,Kuromi負責煮湯,Melody走過來叫她加油並拍她一下,這令幾瓶調味料跌進鍋裡,Kuromi還燙傷雙手。Kuromi想用蜂蜜中和味道,大家都說她做的湯很難吃,讚揚Melody做飯很好吃,Melody說Kuromi已盡力了,叫大家別責怪她。Kuromi認為Melody在貓哭老鼠,怒火中燒。

本身可羅米筆記係記錄可羅米同melody朋友回憶第一頁係寫可羅米要永遠同melody成為好朋友但就比piano撕左黎比melody中鼻涕
me
隻 melody 不論把聲同動作都姣屎dun篤咁,not this
旋律標誌

唔該你呀 大象先生
超憎Melody
最鍾意Kuromi同巴庫
難為正邪定分界
有其母必有其女
佢老母正常好多
Kuromi先得意
Melody臭閪格
老母係腹黑性格
Melody 係真心憨鳩嗰種仆街
你食屎啦
唔該你丫
又推
what a bitch
YouTube 有無得睇返
好撚正
想睇返第一季
真小人同偽君子
呢隻野真臭閪滿滿嘅八婆格
潮文?咁熟口面
以為自己開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞