如果王喜係日本人/鬼佬,台灣人一定道哂歉

132 回覆
416 Like 21 Dislike
以後中共搵台灣做間諜就得
實冇人懷疑
又唔屌得
如果係何妖喺台灣被爆鼻,香港人都會開香檳
但而家係王喜,大家知佢咩立場,我諗佢都有撐過民進黨蔡英文
香港人咪又係民智未開,仲要成班人扮大爺咁,真係抵呢個地方折墮
佢地眼中香港人同芝麻人冇分別
成日仲要落井下石
實情係台支都係冇分別
https://www.youtube.com/c/ikuanStyle/videos
呢條友成日畀台狗圍攻
嗰陣「台灣只會為世界示範一次」呢句真係打晒冷震 自大到
其實智力低過130都可以叫冇腦
不過全世界平均智力都係100咁上下先拉低左條curve
广東方言同香港話應該都有95%似
自己代表既地方弱勢、兩邊不是人,出外遇到不公平,都要先秤下自己咩身份先最好
港支台其實都冇分別
所以我一直好支持香港起集中營大屠殺然後支共武統台灣
冇反抗港台永遠洗唔走支那基因
同某國同種同文,財富密碼條key係一樣
lm
黃絲王喜vs台灣人

幫邊個好
Complications of COVID-19 Nasopharyngeal Swab Test
https://jamanetwork.com/journals/jamaotolaryngology/fullarticle/2779393

//Literature regarding SARS-CoV-2 sampling complications is scarce.//
//The frequency of complications was extremely low in this study. //
流血唔撚係普遍結果

//All complications seemed to involve an incorrect sampling technique: excess use of force or an overly cranial direction of the swab//
流血通常關你撩錯方法事 一係太大力一係撩撚錯

//Sampling should always be performed bearing in mind the anatomical structures of the nasal cavity and its surroundings to ensure safe sampling and correct results.//
醫護辛苦係真 但safe sampling一樣重要

//Force should never be used//
成班台灣醫師仲死撐 個學位呃番嚟?有冇讀過書?
台狗智力比較低 係可以理解

之前台灣有套綜藝,請哂班識講中文鬼佬上去,好似日日做,做足幾年,唔記得叫咩
記得有個鬼佬講佢係台中定台南行行下,有個揸電單車嘅台灣佬經過,見係鬼佬就堅持要請佢返屋企食飯,當正佢vip咁
個班成日上電視嘅鬼佬其實好普通,只不過係識中文,就當哂佢地係KOL 明星咁 香港人真係WFC
連登仔成日話香港人祟洋,問過亞洲祟洋大國台灣,支那同日本未?
本質同支那人一樣
有鬼佬讚就會好開心
唔係話一整出血後條友就走鬼左咩 事後有再返黎睇王喜同佢道歉? 正常做錯野都要搵當事人黎道歉而唔係搵d其他人走出黎頂, 咁樣都幾無誠意

同支那一樣

以前nakuz打aoc 城堡兵
係中國人>香港人呀 !
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞