東京 日本國家隊 行程 求指教

32 回覆
0 Like 3 Dislike
箱根如果坐海盜船記得畀錢入vip艙

利申上次成班人迫住喺普通艙甲板

樓上講個海盜船
坐skyline

THX
同埋箱根一日玩晒定點
我訂左三河屋住 睇佢地圖係大涌谷個頭
怕趕唔切去CHECK IN
所以諗住玩半個箱根就去CHECK IN 然後第2朝再玩埋另外半個先去鐮倉江之島

箱根一日一定玩得晒 跟住d搭車路線兜個圈就完

因為驚間旅館係大涌谷 怕唔知點上返去
一陣無晚餐食就死
訂左個24000羊既有和牛鮑魚同伊勢海老 無得食就慘

THX
同埋箱根一日玩晒定點
所以諗住玩半個箱根就去CHECK IN 然後第2朝再玩埋另外半個先去鐮倉江之島

一陣無晚餐食就死

大涌谷上面又好d偏僻左d
但日本人好守信用 訂左就會幫你預備
無論點 落返去箱根湯本 就多野食

THX
同埋箱根一日玩晒定點

一陣無晚餐食就死

大涌谷上面又好d偏僻左d
但日本人好守信用 訂左就會幫你預備
無論點 落返去箱根湯本 就多野食

因為間旅館過6點都未CHECK IN當你唔黎會唔俾你住
封MAIL好似係咁講 所以預玩半日4點左右就去CHECK IN
發撚咗達
Jetstar?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞