嚴選!十大近代最偉大智能設備!

38 回覆
14 Like 31 Dislike
人地出貨量勁到啪啪聲
全世界冇一款耳機有佢賣得咁勁
2. Apple Watch
咁只係用家on9啫,一路屌一路用
獨醒撚
獨乜醒撚啫,連登手機台大把人屌啦,個降躁無啦啦更新完弱化,仲用緊廿年前藍芽標準,垃圾音質
嚴乜撚選偉大發明,有幾偉大呀
歷史最暢銷True wireless earphones 系列冇之一
個個買嘅都係on9,就你最醒仲唔認獨醒撚
你講個啲缺點我冇話係假,但如果咁都唔明點解啲人要買佢,咁你就再諗下

利申用家
其實追求音質既人只係好少數
而且大家心知肚明 追求音質既野 係好貴

同埋佢就算廿年前bt都好 真無線連接性來講已經屌打晒好多對手

出貨量已證明一切
降噪好多人追求咪又唔撚得
你明唔明乜撚嘢嚴選,同偉大發明,銷量多代表乜,大陸用腳踩的杯麵夠成堆人買,夠唔夠偉大呀
根本只係懶
而且都唔係重點,偉大發明呀 ,多人買同偉大有撚關係,火箭冇乜人買,所以唔偉大呀?
第一個力推全真無線耳機+普及化
咁都唔夠偉大?

同當年iPhone 3G一樣 佢未必係最勁既機能
但佢係最普及化 同最突破新經濟模式
學人嚴選埋唔到尾...
idog 智力係咁上下
正常人點會買apple電子垃圾
我唔反對人地用iphone, 但係連好喺邊都唔知,就用成皮嘢買,我就不敢恭唯,當然,有錢乜都好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞