(技能發動)我爸執到隻貓

114 回覆
173 Like 8 Dislike
btw我家lin lin

而家成日都好醜樣

寸樣
做乜野成日跌貓?係本身流浪貓定睇唔實跌左佢落黎?

係咪老母出左去搵野食d仔又唔識死跌左落黎呀
推晒啲仔落街
推晒啲仔落街

丁蟹
Mytvsuper
我覺得我屋企人先係連登仔
今日鋪頭又係簷篷上面掉左隻落黎
[今次真係唔係我老豆偷/執人地既貓
我媽都睇到]

右邊係放慣左風,唔想比人困籠
瘋狂爬籠殘影

發動技能

2隻咁大反差咁

係掛?
聽我媽講,樓上(?)簷篷有住左隻貓的
可能就係上面生左一窩
到佢地識行識走就

因為早D黎果隻而家摸熟緊我屋企,
真係冇時停地跑啊玩啊...所以先掉左落黎掛?

係掛?
可能就係上面生左一窩
到佢地識行識走就

好彩冇事仲俾你地執到

你我相隨隔多麼遠

肥美

係掛?
可能就係上面生左一窩
到佢地識行識走就

好彩冇事仲俾你地執到

今日好似再跌多隻,不過轉眼就唔見左
好過我大貓個呀媽
自己瞓到'責'死曬啲仔
得我隻大貓命大少少 留到我養佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞