機鋪玩完 正式攬炒,荃金執柒咗

630 回覆
635 Like 17 Dislike
可惜
菳都算係咁 啲音game keep住update 又多機
已經唔算街邊嗰啲煙場賭場級數
荃金係香港黎講真係一個乾淨又肯入新機既場
無煙乾淨舒服 由朝打到晚都得
得閒去果頭食完飯成日都去荃金打返幾鋪機先再走 又或者早到荃灣就去打機之後再食野
得閒冇野做打下機又得 睇人打機都得 消磨時間一流
好既機鋪真係打少見少 依家荃金又冇埋
對我黎講真係冇左機鋪呢種娛樂了
利申:一個近幾年先識機鋪而最近呢一年成日去荃金打機既人
夾公仔貼紙相禁燈機掉彩虹先搶到錢,啲景品公仔唔值錢,我同女友去玩,唱$500 2個零鐘冇晒,佢陪我去打機$50 幾粒鐘都打唔晒
去機舖就係要個氣氛,你喺屋企同人online打機, 就算點勁打贏高手都係自己yeah, 機舖真係高手過招會引到好人圍觀,你係打果個會完全唔同感覺,就算係觀戰睇人打嘅現場氣氛都同你開YouTube 睇高手打都完全唔同,仲有同朋友嘅互動,現場打嘅會友善嘅互屌互串互挑釁,去開同一個場仲會有班駐場機友同你打,呢班人唔駛約,去到點都見到1、2個
(入錢)呢個動作會令大家認真去打,喺屋企online,好多人一陣又話要食啲野,一陣又話去厠所,又睇下電視,又碌下電話,根本好唔同
仲想落去開架GTR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞