你估會點解釋黑豹2轉左主角

285 回覆
16 Like 83 Dislike
其實hunk都轉咗人
BLM
屌 咁樣睇番轉頭真係好慘
果時睇Iron man 2 心諗條黑鬼無啦啦走出黎做乜鳩
原來咁就Lam 左個好角色 一世無憂
我鄧原本呢個慘
Mother Fucker keep 得好, Laurence勁樣衰肥腫難分喎,同Matrix 果陣差好遠
呢個本身係羅拔小唐尼老友
乜唔係同一個人
但而家係講緊個角色無死,演員死,都唔同

應係用張文慈代替譚小環比較啱啲
原本個一個係佢叫價太高,有幾慘
Grindelwald都唔會解釋啦呢啲仲點會講
換人 但冇傳過有邊個接喎
The Falcon and the Winter Soldier電視劇講有黑豹比Baron Zemo殺咗
Marvel:死撚左想唔換都唔得
古惑仔唯一最失敗就係咁
真 黑人仲易換
牙同眼
私心想michael b頂上 好撚型
劇情上都覺得killmonger頂上講得通,上隻比bp拮左刀睇日落其實未寫死曬,要寫wakanda科技醫左佢好似bucky咁雪左佢blip果五年都合理,d心型藥草上集又燒撚曬得翻佢一個係mcu到係有black panther超能力 同埋佢cousin黎 又真係有資格繼承埋皇位
求其搵套野整個好勁嘅boss出黎,黑豹一出場就著住件衫出黎戰死,下集黑豹就搵下一代,搞掂,黎梗成個phase都可以圍繞住呢個boss講
你有冇睇過

本來執以前吸毒既Robert Downey Jr番黎冇人睇得起佢,點知人地受歡迎,人工高佢好多,反左面
唔會演員根本綽號嘢又係食黑人水
難道佢會保證從今以後唔出黑豹個角色
雖則換面係唔錯嘅方法
但換面冇可能完全擔正
唔通星球大戰整套LEIA傳全程換面咩
邊有演員肯制
二打六點同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞