除咗熱浪之外仲有咩薯片係好食

472 回覆
225 Like 17 Dislike
Meadows黑松露又平又好食!
依家鍾意食原味
盡量少味粉
依隻超正 !!!!!!!!!!!!!!
果時一有得賣 每次都買一包

最易買的接受原味薯片 如果 卡樂B 都係 堅 果隻

依隻好味不過好咸
最近鐘意食黑松露薯片,試左幾款,都幾正
大家重有冇好介紹?
Meadows其實咪特惠牌
呢隻正,我自己排第二,第一係lays (桶裝)
係呀,但呢個外近年先出現
狗也不屌啦屌你老母
Reck rock deli無得輸
Honey Soy chicken
湖池屋 係平 不過勁重味粉
【消委會報告】9款包裝薯片致癌物超標 邊款你食過?(附名單及包裝樣)
Topvalu Best Price Potato Chip Salt Flavor
威斯比香辣味薯片
日清湖池屋激辣魔薯香辣味薯片
「Mackie's of Scotland」Potato Crisps Haggis & Cracked Black Pepper Flavour
「M&S」Sweet Chilli Hand Cooked Crisps
「Meadows」薯片-冬蔭功味
「Orion O!Karto」Potato Chips (Chili Chili flavor)
「Tohato」Spicy Potato Rings Garlic Onion Chicken
「Luke's」Organic White Truffle & Sea Salt Potato Chips
呢包根本唔係薯片仲好咸
同下邊呢盒好似

有冇人like 依個牌子 青檸/香草味
以前好好食~家陣變左味
識食薯片既唔會食溝粉既桶裝薯片
突然喺759見到!買包試試
同好硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞