有冇人覺得香港女仔其實幾純

489 回覆
6481 Like 373 Dislike
呢個反擊靚呀!樓主Ho ball !
價值觀正常個d係純

ptgf個d...
我身邊個d女仔都好純㗎 不過樓主無咁既福氣

純嘅雞係點?

私家雞

比帽人帶嘅私家雞

你戴過啊陰公 難怪咁仇港女
不過我識個d係純到蠢 d仔出去偷食都可以隻眼開隻眼閉 /發現唔到
有個女人 死臭雞 搞左我個frd既男朋友 又周圍溝仔 但自己又要有男朋我 好想踢爆佢比佢男朋友知 但無證據

難分真與假

比著你睇住個女性朋友比人蝦到上心口
條仔唔知係出面屌過幾多條女
你會點做?認真答案
唔好答我溝左條女去

純嘅雞係點?

私家雞

比帽人帶嘅私家雞

不過我識個d係純到蠢 d仔出去偷食都可以隻眼開隻眼閉 /發現唔到
有個女人 死臭雞 搞左我個frd既男朋友 又周圍溝仔 但自己又要有男朋我 好想踢爆佢比佢男朋友知 但無證據

隻眼開隻眼閉應該係自己都有偷食先做到

純嘅雞係點?

私家雞

比帽人帶嘅私家雞

一定無啦 呢個我好清楚 佢24孝女朋友 男性朋友都無乜 得d同學 全部我都識 睇見佢活左係自己既童話世界 以為男朋友對佢好好 我同我男朋友睇見都心酸
幾撚鈍就係

純嘅雞係點?

私家雞

比帽人帶嘅私家雞

一定無啦 呢個我好清楚 佢24孝女朋友 男性朋友都無乜 得d同學 全部我都識 睇見佢活左係自己既童話世界 以為男朋友對佢好好 我同我男朋友睇見都心酸

咁心痛咪同佢講
佢隻眼開隻眼閉個d係
個女仔唔中意人食煙 本身個男仔無食既 但之後佢咪識左個臭雞既 個女人食既 跟住條仔就一直瞞住佢女朋友食煙
我同男朋友知道係因為我地會一齊食煙

明明佢條仔口有煙味 個女仔淨係問一句:點解你個口成日都有煙味㗎?
個男仔答: 係囉 ,完,有無咁蠢啊?
依家條仔出面有第2個啊
但我個frd 真係信佢返工好忙 好大壓力
價值觀正常個d係純

ptgf個d...

冇價值觀正常架
香港女仔係幾市儈既
但係係發展中國家入面香港女仔既性觀念應該係最保守

對住你個樣咪保守囉 笑撚死人

如果你係美國讀過high school你就會明

純嘅雞係點?

私家雞

比帽人帶嘅私家雞

咁心痛咪同佢講

有㗎 其實暗示明示都有 但佢當我地講笑
蠢到豬咁
哈哈哈
好慘
入到黎見到忍唔住比正評
正臭雞!
屌你
食緊雪糕
笑到噴左出黎
Ching ho ball
純你老母呀臭雞
出翻去啦 依度唔係比你自high

入黎前 心諗你入世未深 諗住屌下你
純你老母呀臭雞
出翻去啦 依度唔係比你自high

入黎前 心諗你入世未深 諗住屌下你

屌臭雞好 唔好屌我
溝唔到港女上黎叫春
七十一個臭雞
我好純
笑撚死
連登男女比例
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞