MIRROR 12家白卡毒唯圍爐區(玻璃心慎入)(314)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
完全同意
其實成日睇ig yt啲吹奏洗版留言有咩好睇
淨係識得話俾人聽自己好錫班神徒會睇留言 但睇緊嘅嘢一啲建設性都冇真係活喺粉紅世界
唔係美國腸 我block咗佢
係一個我冇見過嘅名

明明兩個除咗同一年出道之外
走嘅路線都唔一樣

Agger
完全唔明有咩好比
一個實力派歌手 一個多棲發展偶像
攞蘋果同個橙比有咩意思
好似冇post過
https://youtu.be/lW2keZlk0Qc

- Boom b勁優點係有強心臟 對好同唔好嘅嘢都接收得好好 但有時承受太多會令自己受太多傷
- 勁初入行時未練成強心臟 有次唔開心打牆boom b即刻攬住佢 但第二日隻手都係要睇醫生
- 勁話boom b唔介意同人一齊承擔 唔怕蝕底
- 今次合作係boom b主動initiate
- Rebound mv拍攝 橋段 服裝 環境 嘉賓 各方面boom b都有份仆心仆命做,係做超出咗歌手自己分內事
- 勁話boom b係一架跑車 油門好好但個brake差啲 有時會有啲輕型意外 要提佢收油
佢講自己會睇哂啲comment 班神徒咪更加會去洗版囉
啲comment一係就👶🏻♥️一係就吹奏
邊會睇到有用嘅嘢 惡性循環嚟
佢成日用啲時間去睇ig youtube啲清一色粉紅色洗版留言都唔知做乜鳩全部都係只要係撈嘅都鍾意👶🏻♥️👱🏻‍♂️
我想問到底睇黎有咩意義你用呢啲時間抖下仲好啦
仲要捱夜睇 早啲休息好過啦
寵粉撈就梗係正係識寵粉
你唔好阻住佢哋嘅粉紅色世界
Sor
講清楚啲
share投票結果係喺viu story share嗰啲
唔係爵谷
有對比有傷害
呢個時機Po是咪別有用心
對呢幾粒emoji好有恐懼
Diutv吳卓羲
Boomb由上年開始搵到自己歌路然後今年繼續同唔同兄弟夾小組歌
佢清楚知道返自己需要同想要嘅係咩
係冇意義㗎可能繼續塑造下自己寵粉形象掛
賣點:寵粉、努力、好努力
未追哂Po就post咗先唔好意思
唔是別有用心
我覺得講左有部分人都會繼續
但係呢個係一種表態表明佢唔認同咁樣做
所以如果撈知呢件事嘅話最好都係講下
神徒周圍幫手拉票
仲要諗辦法配票
已經好辛苦
佢哋好乖
唔可以再一次令佢哋失望
佢哋嘅出發點係愛教主之嘛
多謝王勁講返出嚟credit爆
會得罪神徒,係吸唔到街客嘅情況下,我覺得佢唔會咁跣自己
而且佢本身係討好型人格,唔會想得罪人啦(雖然佢因為媚粉而搞衰咗自己嘅口碑)
追緊po見到 點解呢兩日啲爆閘狗咁弱雞
鬧兩鬧就放棄原則跟住不推
又say晒sorry唔好意思咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞