嚴選十大曾經做過鴨嘅香港男藝人

494 回覆
497 Like 20 Dislike
唔知佢哋有冇服侍過珍姐 樂小姐
劉公子全盛時期食過幾多個男藝人
佢算唔算幸福賓周
頭先鼓起勇氣終於睇咗
而家諗緊陣間食咩好
呢單野係咪佢?

港一線男星被爆「百人斬」兼「雙插頭」 染上愛滋!(2011/03/28 10:31)

記者朱錦華/綜合報導

近日香港某八卦周刊報導說,導稱香港某男藝人Y證實患上愛滋病。他曾跟超過百名女子上床,又是雙性戀。跟他有過「親密」關係的男或女星,都靜悄悄去做愛滋病測試。這則新聞已引起娛樂圈大恐慌!

前陣子Y男星到九龍區一間私家醫院進行例行檢查,卻被驗出對愛滋病測試出現陽性反應,懷疑Y男星身染愛滋病毒。

當時他接到報告,晴天霹靂,但為保個人名聲,私自隱瞞真相,只是即時聽從醫生建議進行「雞尾酒療法」醫治。由於醫藥費昂貴,Y男星在休養數月後,已經若無其事繼續拍戲。

※ 香港媒體爆猛料

有關Y男星的資料,已隱其姓名,周刊給的「暗示」如下:

●外型俊朗,身材健碩,與不少男/女星傳過緋聞。
●愛泡夜店,性喜獵豔,男女通吃。
●電視圈穩坐一線小生位置
●在電影圈是搶手貨,拍過幾部票房與口碑皆不錯的電影。
●演而優則唱,進軍樂壇當歌手,歌影視三線發展。
●近年北上大陸賺人民幣,常到北京、上海夜店耍樂。
●曾有一名圈內女友,但未能開花結果。

據悉,這名Y男星,因愛泡夜店,更喜獵豔,短短幾年便與超過百名女子發生關係!由於Y男星獵豔以即興居多,難免防禦措施準備不足,他在戰場上「戰績輝煌」,卻不幸被懷疑患上愛滋。

Y男星多年來一直單身,自比「沒腳的小鳥」,無論是否有女友,他都想證明自己的男性魅力,而且盛傳他有雙性戀傾向,夜場狩獵時更不分男女。

據悉,他曾有個圈內女友,但對方因受不了他的「腥葷不忌」的嗜好,戀情一直未能開花結果。知情人士說:「他私生活太爛,而且男女通吃,又不做安全措施,一次意外足以致命!」
似幸福屎眼多啲
根本所有男人都有個價
有料嘅大把人可以當條撚八達通
(normalise性工作
你個list 似只係2000年之後嘅事
例如古仔呢啲咁重要嘅都未包含
女權撚又出來了
多謝樓主
屌 成班臭鴨
上面果張好似cat girl 同ken
樓主出唔出十大走音明星
汪啊蛆
靜雞雞喺度講
佢同波士高都係同一個老細
Y=Yellow
多謝你催我
汪阿蛆唔係走音係魔音
個形容都係同佢一模一樣
最終都嫁到個有錢老婆
同志玲姐姐差好遠啵
呢單唔係容x昌咩
多謝樓主
因為你諗返起以前有忽周蘋果嘅美好時光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞