女武神定葦名一心

83 回覆
12 Like 33 Dislike
女武神唔算難打
整2把出血太刀再用仿生淚,屌打
用仿生緊係唔難啦
劍聖一心(用槍)
正常
三年前義父招式變化係多d
老一心感覺上都難過劍聖,d動作好飄
終於玩完2隻蒙格
女武神真係睇運氣一心穩打就贏
葦名一心
一心
女武神打唔過都可以洗點做外鄉人, 出血又得, 魔法又得,一堆唔同外鄉人方法
一心基本唔拼刀就得鳩走等佢長槍跳斬之後用噴火燒佢一招外鄉人手法
老一心要衝前同佢搏刀 而且場地唔大
無得好似年輕一心咁屈佢速

有d 人覺得老一心難打d 有d 人覺得唔係
好睇 個人打法
咁撚大份。。。忍者
劍聖 把刀其實玩具來 主力係長槍同鬼槍

科斯的孤兒
呢隻堅難
用傳統玩法
女武神難好過~~
用女武神唔外鄉人,唔出血流,骨灰
要見招拆招難好多~
一心我諗十招變化,但有得拆有得避,最緊用只狼大家都超靈敏
退色者對比下殘廢咁,女武神下下都要全熟明知都避唔到硬食死
no offense 但一心勁唔少
利申返先 2隻都過百個鐘白金

女武神打左10次都無就過左
一心打左2日都未過到 睇完攻略都係打唔過
最後真係一招一招習慣完慢慢解 又多招

女武神無咩招有印象
打完都係得招水鳥同2階段開花要小心d之後
其他招唔係話特別太大威脅 攻擊頻率又低 又無咩仆街變招
至少無打打下抆槍打死你之後仲同你講猶豫就會敗北

最重要係elden ring 可以用骨灰吸仇恨已經簡單唔少

如果咩都唔比用 say出血 召喚npc or fd 骨灰
硬係一刀一刀近戰solo
我諗都係一心難打少少

不過隻狼戰鬥可以格劍打得爽好多
收返埋啦
葦名真係好撚型沒得比

係唔係pussy都好 近戰真係難過遠攻好多
一心4條命打左幾個鐘
女武神就易打好多 死唔夠10次已經搞掂

Er太多流派同外鄉人打法
phase1佢攻擊慾望低 行遠少少佢就慢慢行望住你比你飲水 仲要下下重攻戰技打佢都有硬直咁滯
Phase2佢自爆完又要回好耐氣可以係咁射佢

相反一心行遠少少就比佢用葦名劍法射9我
佢啲戟 劍氣 槍 閃電 又好多大範圍/遠程攻擊難避好多
葦名左輪劍法是無敵的
唔止支左輪,仲係個地下猛把長槍,完全棄劍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞