黃毓民你想點啊 又喺度鬧小英

48 回覆
20 Like 65 Dislike
我唔理你係咩國民黨員 唔理你幾憎民進黨
一路都好尊敬你,基於你以前喺立法會既貢獻同抗爭
但你成日鬧小英係想點?
香港人可以包容你一次 忍你第二次
但你仲唔停?
小英係全世界最撐香港既國家領導人
台灣總統大選果期日日都講香港 講反送中 講今日香港明日台灣
喚起台灣民眾覺醒,令到韓國瑜收皮
如果唔係今日韓國瑜做總統,香港人仲可以成班成班咁過哂去台灣?
仲有d賤剷喺度抹黑話小英收緊香港政策
對住你班仆街就緊係要收緊啦,一個個唔識感恩 幫你幫到盡,仲喺度鬧人抹黑人
你見d真手足eg曾志豪 杜汶澤 梁芷珊 蕭若元 沈旭暉 林夕等等,有邊個唔係成功移台?
點解人地得 你唔得?
試下唔好賴人咁多,試下從自己身上搵問題

仲有,對桑普都好失望,一路見你都正正路路,講野都係撐民進黨 鬧國民黨
但而家你又走埋出黎發癲,又喺度調轉槍頭,想做11哥啊?

最後一句,好心香港人唔好咁西啦!
link?
之前佢撐韓國瑜好撚嘔心
之後就冇再聽佢
中華民國總統唔幫香港人不如畀返北京條約,同南京條約畀新中國好過啦
幫到盡都叫冇幫?
班手足而家日日喺台灣逍遙快活 唔係幫?
立場新聞比人搞 小英即刻出黎撐立場撐香港 唔係幫?
洗唔洗幫你供埋樓 比埋台妹你免費扑 先叫幫?
真手足eg曾志豪 杜汶澤 梁芷珊 蕭若元 沈旭暉 林夕

入面有幾多個係真手足,樓主你自己都仲咩識分
而且你因為人地有幫過香港就唔比屌嘅話,你同藍屍係冇分別
仲*未*
出本護照有幾難?撐唔係得把口囉,做實事啦佢!
問題係你屌緊既野都唔係事實啊
民進黨對香港既恩 我覺得香港人直頭要全民志願兵幫手守台黎還
痴線嫁,又唔見美國日本比本護照你
幾多香港手足做哂台灣人,但有幾多做到美國人日本人?
蔣經國未死嘅話佢哋做咗反共義士,送錢送護照喇
豬鼻蔡食人血饅頭,有鬧錯
其實蔡英文係我最唔中意嘅台灣總統,因為佢幫香港係for抽水,亦都係為佢自己嘅選票。佢透過撐香港去拎票,掩飾佢內政嘅失敗
係你香港人食台灣人血饅頭渣掛?
講真啦 台灣人都忍得你班港燦耐
我唔想鬧佢 曾經都好尊敬佢
希望佢收歛下,如果唔係佢先係真正反骨仔!
小英比你留低 你日日鬧人
國民黨唔咬民進黨唔通咬共產黨呀?
口講就幫香港,但香港人移民台灣門檻就越黎越高,唔講香港,台灣內部施政失敗,經濟無好過
我而家都尊敬佢,但唔知佢係咪食咗國民黨迷藥
人地立埸無錯架 國民黨既人點會幫民進黨
好撚心喇
叫一個阿嬸小英前小英後
本文閱讀門檻:智力130以上
講緊d咩自行參透
台灣有邊款人血饅頭食?
嗄,你條𨶙樣咪又係賤種港燦
俄羅斯侵略烏克蘭的戰爭持續將近一個月,隨著戰線延長,國際社會對烏克蘭的支援和對俄羅斯的制裁前仆後繼,戰事對俄羅斯越來越不利。俄羅斯首席談判代表梅丁斯基以及俄羅斯對外情報局局長納雷什金在當地時間周四的一場會議中發表了相當激烈的談話,梅丁斯基警告,俄羅斯現已處於危急存亡之秋。

根據《新聞週刊》報導,梅丁斯基厲聲疾呼:「俄羅斯人民,現在對俄羅斯來說是危及存亡的時刻,我可看到那些壟罩著黑暗的歷史時刻」,他明確指出的是1917年的二月革命,以及1989年的蘇聯解體。西方世界正朝他們集體衝過來,目的是在支解俄羅斯的政治體系,乃至於整個國家。

梅丁斯基指出,目前世界上所發生的是對於俄羅斯來說是史上最大的挑戰,他說:「我們需要在這場挑戰中採取動作」。納雷什金則在談話中讚揚那些選擇投入戰線的俄羅斯人,阻止了西方各國把俄羅斯推向「世界歷史邊緣」,同時也強調,唯有軍事力量,才能讓俄國能保持全球大國的地位。

英國智庫三軍聯合研究院副研究員拉馬尼則表示,俄羅斯內部這次的談話顯露出克林姆林宮想將烏克蘭戰爭與愛國主義和帝國情懷連繫在一起,從這點凝聚民眾的集體意識,同時鞏固俄羅斯總統蒲亭的執政基礎。

https://www.msn.com/zh-tw/news/world/%E8%8A%92%E6%9E%9C%E4%B9%BE%E9%96%8B%E8%B3%A3-%E4%BF%84%E9%A6%96%E5%B8%AD%E8%AB%87%E5%88%A4%E4%BB%A3%E8%A1%A8-%E4%BF%84%E7%BE%85%E6%96%AF%E7%8F%BE%E5%B7%B2%E8%99%95%E6%96%BC%E5%8D%B1%E6%80%A5%E5%AD%98%E4%BA%A1%E4%B9%8B%E7%A7%8B/ar-AAVugUA?ocid=ob-tw-zhtw-608
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞