[24小時死Ser] 暑假繼續打CS1.6~

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
ak47
btw csgo 真係無乜好玩既香港ser
玩開 surf同kz 但全部都係啲大陸server 一係就200幾 ping
ak47
一齊玩csgo仲好啦

小朋友出少句聲啦

csgo搵唔番1.6既樂趣 冇得比

兩隻唔同game 各有各玩法
兩隻都取代唔到對方

Csgo 同cs1.6 唔同玩法架咩
玩左csgo 返唔到轉頭 玩返1.6 好似玩Minecraft 咁數到晒格仔

Csgo競技性多d,rank係佢最大特色
1.6可修改度高d,多唔同地圖fun map同插件,娛樂性多過csgo,同埋懷舊感都係csgo搵唔到
btw csgo 真係無乜好玩既香港ser
玩開 surf同kz 但全部都係啲大陸server 一係就200幾 ping

Csgo我淨係打rank
awp
b88
一齊玩csgo仲好啦

小朋友出少句聲啦

兩隻都取代唔到對方

玩左csgo 返唔到轉頭 玩返1.6 好似玩Minecraft 咁數到晒格仔

1.6可修改度高d,多唔同地圖fun map同插件,娛樂性多過csgo,同埋懷舊感都係csgo搵唔到

csgo 都可以自己整地圖開ser加插件架喎唔係咩
一齊玩csgo仲好啦

小朋友出少句聲啦

兩隻都取代唔到對方

csgo 都可以自己整地圖開ser加插件架喎唔係咩

你去玩一次csgo既喪屍同1.6既就知分別😂
awp
b88
m4a1
b41
viptrash
1hp
好多人,快D黎
b87
lm
Lm
awp
o3o4o5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞