THE IDOLM@STER綜合討論區AB-[77] ミミミン!ミミミン!ウサミン!!!

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

我好肯定呢位肯定係巨巨,再加大橋巨嘅態度
拜咗先講

唔係巨巨
收到風拆包有新嘢
睇黎29號又會風聲鶴唳

詳細希望

詳細唔知,淨係知多咗個ex gacha

我記得ex gacha之前解包都有
今次有證據終於實裝?

唔知呀,改咗時間應該有新玩法掛
冇理由fes得1日

fes可能冇新卡,咪得一日

營運唔驚比成班p屌死咩?
新人留名
卡池改咗時間,有冇人講下咩事

班P咩狗屎垃圾都會比錢 遲少少根本唔會理

我好肯定呢位肯定係巨巨,再加大橋巨嘅態度
拜咗先講

唔係巨巨
收到風拆包有新嘢
睇黎29號又會風聲鶴唳

詳細希望

今次有證據終於實裝?

冇理由fes得1日

新SB都冇
係咪要執啦

d預算去哂YPT event
Btw琴晚顧住趕個web冇回容巴同偽p
你地想暑假黎台灣?
你地想暑假黎台灣?

Gay meeting
你地想暑假黎台灣?

無時間去

詳細希望

今次有證據終於實裝?

冇理由fes得1日

新SB都冇
係咪要執啦

最好就冇新卡啦
之後九月出返

估唔到29號會點玩

會唔會係總選附聲黨藤原果啲

估唔到29號會點玩

玩鋪大既
出限順便加聲
好似有巨巨光臨,拜左先

Ex gasha d人估係復刻event sr
小道消息話最近拆到YPT有vr版歌的data,傳說活動完後實裝

有冇人浪先

估唔到29號會點玩

總選附聲應該會響mobage 出先 sls本身都冇份投

今次有證據終於實裝?

冇理由fes得1日

新SB都冇
係咪要執啦

最好就冇新卡啦
之後九月出返

3日 fes 分3色
好似有巨巨光臨,拜左先

小道消息話最近拆到YPT有vr版歌的data,傳說活動完後實裝

有冇人浪先

因為係ゴキゲン咁有兩個音聲data, 就番mv既話人浪就一定無
2ch d小道消息未經證實㗎,聽住先啦
好似有巨巨光臨,拜左先

有冇人浪先

因為係ゴキゲン咁有兩個音聲data, 就番mv既話人浪就一定無

咁食屎啦叫佢
好似有巨巨光臨,拜左先

有冇人浪先

咁食屎啦叫佢

這點讚同
Cy what 7 are u doing
好似有巨巨光臨,拜左先

有冇人浪先

咁食屎啦叫佢

這點讚同

邊會咁好死免費比你睇咁正既野
一口氣拍死兩隻臭蚊好爽
好似有巨巨光臨,拜左先

有冇人浪先

咁食屎啦叫佢

這點讚同

邊會咁好死免費比你睇咁正既野

好彩有買vr,不過笨大eat shxx啦
一口氣拍死兩隻臭蚊好爽

高手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞