[認真文非釣魚]就算Switch賣得幾好,都唔影響任天堂係垃圾呢個事實

230 回覆
414 Like 99 Dislike
我相信買左switch既玩家都知呢部機顯示出任天堂幾廢

買完部機返黎,你會發現個系統OS居然係未撚寫完
部機話可以同電話APP連動,但係連動到居然只有,有無人撞過你密碼同你打左邊隻game幾耐兩個功能,講起都扯幾火
好啦,講佢可以面連加好友,屌你老母,面連完仲要再連上網先add到,屌你,咁我點解唔直接上網add
有D功能又係幾笑,明明問你想用咩主題,但係得黑白兩款,個eshop仲要乜都未有得dl
最扯火係仆你個臭街,隻mii唔可以由3DS帶去switch,要做過隻,屌!
仲有乜春電量顯示bug之類,做乜鳩

唔講OS 講硬體
仆街,3/3出貨個批機,有一半係左制接受不良,原因居然只係差一條天線(銅線)咁大把,好心你咁大間廠唔好小小錢都慳
好啦,左制無壞啦,部機居然會過機而變彎
咁最近出貨個批又點呀,插落個dock會無畫面
有無做過QC先出機

好啦唔撚講你部機講你D game
1 2 Switch明顯就係wii d初期game炒冷飯,仲要收你錢先玩得
MK8DX名義上就加強版,根本係執少少就拎出黎交貨
第一跑羸車隊半個圈,中間可以混戰混到死,電腦AI set到瞄住玩家打逼你打多幾次
最on9係今時今日仲有斷線問題,你斷線扣你20分,屌
炒冷飯都炒到咁無誠意
而家好熱門隻arms又係搞笑,明明就係隻wii soprt加強版
角色少,場地少,有設定但係無故事,仲衰過PS2時代既KOF
隻game平衡又係亂到離曬譜
然後大家再睇下呢隻新聞
http://blog.esuteru.com/archives/20015221.html
隻game商錄登錄已經係成廿年前,以wii既技術根本當時可以出但係9成比人ban左橋
結果而家為左趕住出機就拎返d舊橋出黎,仲要求其交下貨仔就算
splatoon 我勸大家都唔好咁期待啦,任記以前出名d game唔會出patch改強度平衡,splatton wiiu版改左幾多次
睇下今次成品一開始又係有幾把武器特別勁

高清既攜帶機PSVITA已經做到
Switch除左做到家用攜帶合一同價位平之外根本係一大舊電子垃圾
任天堂執柒佢把啦
你班任豚除左識負評我仲識乜,出黎駁我啦
Too long can't read
就係有啲人唔抵得一間垃圾公司出嘅機會有人讚
利申: 發夢見過有人讚 (好似係
agger
任狗不嬲出名仆街
mario 2出N隻版本已係仆街
任豚不願面對

高質好文
屌你悶唔悶d 低質索狗
買左驚玩左一日部機就壞左 開唔著......

索狗不願面對現實
今次有幾多成係真心話?
高質好文

假膠假到咁出面
今次有幾多成係真心話?

全部,我每個post都係講真心話!
今次有幾多成係真心話?

全部,我每個post都係講真心話!

唔好將我同件乜春S_robato比

任豚仲係到單單打打mhw個時唔諗下自己有幾多斤兩
mh56789出哂係switch都冇用
完全唔影響switch係件電子垃圾依個事實
一廠game都要拎番d廢案出黎當大作
收皮啦任豚
高質好文

假膠假到咁出面

啱啱先屌完MK8D黎,
好撚真心,
(屌,又抽中桃公主)
Ching oh ball
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞